Connect with us
Incendiu în club în China! 18 persoane au murit și cinci au fost rănite

Știri

Incendiu în club în China! 18 persoane au murit și cinci au fost rănite

Incendiu în club. Optsprezece oameni au murit şi cinci au fost răniţi într-un incendiu produs marţi într-un club de karaoke din oraşul Qingyuan, în provincia Guangdong din sudul Chinei.

Incendiul a fost anunţat la ora locală 0.30 şi stins complet până la ora 0.55. Din primele informații, pare să fi fost provocat intenţionat, a declarat biroul municipal de securitate.

Biroul de securitate publică al orașului Qingyuan din provincia Guangdong a declarat că poliția, pompierii și ambulanțele au fost trimise la fața locului, după ce au primit un apel.

Răniții au fost imediat transportați la spital pentru tratament.

Investigațiile preliminare au arătat că focul a fost declanșat intenționat, a declarat poliția. De asemenea, autoritățile au adăugat că investigațiile au fost intensificate. Nu au fost oferite alte detalii.

Anul trecut, poliția a arestat un bărbat suspectat că ar fi dat foc unei case cu două etaje din estul Chinei. Atunci, 22 de persoane au fost ucise. La acel moment, anchetatorii au descoperit urme de benzină la locul accidentului din provincia Jiangsu și au găsit toate ușile casei blocate.

Pe 20 ianurie 2017, clubul Bamboo a ars în întregime

Pe 20 ianuarie, Clubul Bamboo din București a ars în întregime, după ce un incendiu a izbucnit la ora 3.30. Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare se află încă la fața locului, duminică dimineața.

Update: 14.20: Avocatul clubului Bamboo susțină că incendiul a fost pus de o mână criminală. potrivit lui Cătălin Dancu, angajaţi ai clubului ar fi semnalat prezenţa unor persoane necunoscute în zona fostei săli de fitness a localului, folosită în prezent ca depozit.

UPDATE 12.20: Administratorul clubului Bamboo este audiat de polițiști.

UPDATE 11.00: Sâmbătă noaptea, pompierii au dat amenzi de peste 200.000 de lei, în urma controalelor făcute în cluburi și discoteci din toată țara. Un local din Brănești, județul Gorj, a fost închis.

Accesul pompierilor în interior nu este încă sigur. Cinci persoane sunt internate în două spitale din Capitală. Citește continuarea AICI.

 

Incendiu într-un club din Ucraina: Peste 20 de răniți

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top