Connect with us

Știri

Incendiu în Sectorul 3 din București! Două mașini au luat foc

Un incendiu a avut loc luni în Sectorul 3 al municipiului București, ne-au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov.

Un autoturism a luat foc pe strada Pădurea Craiului, iar doup autospeciale de stingere și descarcerare s-au deplasat la locul incidentului.

Incendiul s-a manifestat inițial la un singur autoturism, dar până la sosirea pompierilor s-a extins și la încă o mașină.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, astfel că nu s-au semnalat victime.

Un autoturism a ars în totalitate, iar o dubiță în proporție de 10%.

Te-ar putea interesa și: Incendiu în Munții Rodnei

Pompierii intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit duminică seara în Munţii Rodnei, fiind afectate peste 30 de hectare de vegetaţie uscată, au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţii Dispeceratului ISU Maramureş.

Potrivit sursei citate, 7 ofiţeri şi 85 de subofiţeri intervin pentru stingerea focului izbucnit în zona Vârfului Piciorul Caprei, culmea Toroioaga, din vecinătatea oraşului Borşa.

„Ard peste 30 de hectare de vegetaţie alpină, la o altitudine de peste 1.800 de metri altitudine”, a menţionat dispecerul din cadrul ISU Maramureş.

La faţa locului mai intervin şi angajaţi ai Ocolului Silvic Vişeu de Sus, Ocolul Silvic Alpina Borşa, Ocolul Silvic Borşa, SVSU Borşa, Club 4X4 Xtreme Adventure Baia Mare şi personal din cadrul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă.

În caz de necesitate, este posibil ca în sprijinul pompierilor şi al voluntarilor implicaţi în stingerea incendiului să se intervină şi pe cale aeriană, conform sursei citate.

Citește și: O clădire cu 26 de etaje s-a prăbușit în urma unui incendiu – Sunt mulți răniți și morți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top