Connect with us

Știri

Incendiu puternic la o fabrică de mezeluri din Buftea! Locuitorii, avertizați de RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o fabrică de mezeluri din Buftea creâbnd panică în rândul populației din jur.

UPDATE ORA 9.56 IGSU: Incendiul de la hala de producţie din Buftea a fost localizat.

Incendiul izbucnit duminică dimineaţa la o hală de producţie din oraşul Buftea a fost localizat, focul acţionând pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, fără persoane surprinse, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit sursei citate, s-a intervenit cu 16 autospeciale cu apă şi spumă, trei autoscări, două ambulanţe SMURD şi descarcerare.

IGSU a adăugat că a fost emis mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă.

ORA 9.28 Incendiu puternic izbucnit la o hală de producţie din Buftea. Din fericire, nu sunt înregistrate victime.

Pompierii ISU-BIF acţionează pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit, duminică dimineaţa, la o hală de producţie în oraşul Buftea, a informat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

Nu sunt persoane surprinse.

DSU a precizat că la faţa locului acţionează pompierii ISU-BIF cu 11 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autoscară şi un echipaj medical.

Pentru asigurarea protecţiei, populaţiei din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum.

Sâmbătă, un incendiu puternic a izbucnit, la o conductă de gaz din satul Perşani, județul Brașov, la care lucra o echipă de muncitori. Şeful echipei a suferit arsuri la brațe și față.

Incendiul se manifestă cu flacără puternică şi echipajele ISU acţionează pentru protecţia împrejurimilor, potrivit ISU Braşov.

La faţa locului a fost găsită şi o victimă, şeful echipei de muncitori care făcea lucrarea, care prezintă arsuri la nivelul memebrelor superioare și la nivelul feţei, potrivit News.ro. Colegii săi au încercat să îi acorde îngrijiri, însă bărbatul a refuzat ajutorul, precum și internarea.

La locul incendiului acţionează două echipaje cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o echipă de la Distrigaz, iar gazul a fost oprit, pentru a evita o explozie.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top