Connect with us
Încendiu puternic la un centru de fitness din Braşov

Știri

Încendiu puternic la un centru de fitness din Braşov

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un centru fitness din municipiul Braşov. Persoanele care se aflau în clădire s-au autoevacuat.

Incendiu la un centru fitness din Braşov. Persoanele care se aflau în clădire s-au autoevacuat.

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un centru fitness din municipiul Braşov. Persoanele care se aflau în clădire s-au autoevacuat.

Incendiu la un centru fitness din Braşov

Persoanele care se aflau în clădire s-au autoevacuat. Potrivit ISU Braşov, la incendiu intervin două echipaje de stins incendii cu apă şi spumă şi unul SMURD.

”Incendiu este localizat, se lucrează la lichidare”, arată plt. maj. Luiza Dănilă, reprezentant al ISU Braşov.

Potrivit sursei citate, persoanele care erau înăuntru s-au autoevacuat. La faţa locului au ajuns şi echipajele de Poliţie. În acest caz a fost deschisă o anchetă care urmează să stabilească cu exactitate de la ce a pornit incendiul.

Citeşte şi Incendiu puternic în Capitală. Desfăşurare de forţe la faţa locului

Incendiu puternic în această dimineaţă în Capitală, pe şoseaua Mihai Bravu. Un apartament a luat foc, iar mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului.

Flăcările au izbucnit în sufrageria apartamentului şi s-au extins rapid în întreaga cameră. De frică, proprietara s-a refugiat pe balcon.

Femeia a fost găsită de pompieri care au ajutat-o să iasă din apartament

Aceştia au evacuat femeia şi au dus-o la ambulanţă. Medicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor după ce victima se intoxicase cu monoxid de carbon.

Într-un final, femeia de 51 de ani şi-a revenit şi nu a mai fost nevoie să fie transportata la spital. În acest caz a fost deschisă o anchetă care urmează să stabilească exact de la ce a pornit incendiul.

Citeşte şi Incendiu devastator în Constanţa. Mai multe locuinţe au fost făcute scrum

Citeşte şi Incendiu în București! Trei persoane au primit îngrijiri medicale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top