Connect with us

Știri

Incident grav în București. Un copil a căzut de la etaj în zona Liviu Rebreanu – EXCLUSIV

Un incident grav a avut loc în Capitală, sâmbătă, în jurul orelor prânzului. Un copilaș de aproximativ un doi ani de zile a căzut de la etaj, în cartierul Titan, pe bulevardul Liviu Rebreanu.

Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru Huff.ro de Alis Grasu, șefa Ambulanței din București.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență.

Copilul este în stare gravă și a fost transportat de urgență la un spital din Capitală, spitalul Bagdasar, având un traumatism cranio-cerebral, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva viața.

Micuțul a căzut de la mare înălțime, etajul șase al unui bloc situat în zona Liviu Rebreanu.

Nu se știe până acum cu certitudine cum s-a petrecut această nenorocire. Conform primelor informaţii, se pare că impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci.

Surse din Poliția Capitalei ne-au declarat că sunt două ipoteze luate în calcul. Fie un accident provocat de neglijența părinților, fie să fi fost vorba de un gest premeditat.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident. Secţia 13 Poliţie efectuează cercetări pentru a stabili în ce context s-a produs accidentul, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie aplicate măsuri în conformitate cu lege

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top