Connect with us
Insula iubirii: Hannelore îi face o mărturisire surprizătoare lui Andi

Știri

Insula iubirii: Hannelore îi face o mărturisire surprizătoare lui Andi

Insula Iubirii, reality show-ul care testează cuplurile din România, revine astăzi cu o nouă ediție. Hannelore urmează să îi facă o mărturisire surprinzătoare lui Andi, anunță Antena 1.

Hannelore, care face eforturi tot mai evidente pentru ca cei din jur să nu observe schimburile de priviri și semnele secrete pe care le schimbă cu Andi, îl surprinde pe acesta cu o mărturisire neașteptată, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Deși Hannelore și Andi au reușit să își creeze un limbaj doar de ei cunoscut, iar plimbările lor în doi au devenit tot mai dese, tânăra aflată în pragul nunții îi face ispitei o mărturisire neașteptată. Într-un moment în care Andi încerca păstreze distanța, după ce acesta a reușit să îl facă gelos, Hannelore a fost cea care a făcut eforturi să îl împace. În ultimă instanță, aceasta a făcut o mărturisire neașteptată. ”Nu vreau să îți fac rău… Nu pot să îți pun aici… Îmi dau seama din priviri de multe lucruri, nu cu multă lume mă înțeleg așa”, i-a spus Hane.

La ce s-a referit aceasta și ce anume a iscat scena de gelozie, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Insula Iubirii. Moment ȘOCANT în următorul episod din Insula Iubirii: „Te-ai sărutat?”

Chemată la Bonfire, Cati va fi confruntată cu încă două mari încercări pe ”Insula Iubirii”. Mai întâi, îi sunt prezentate imaginile în care îl vede pe iubitul său, Răzvan, în ipostaze intime alălturi de Dana, ispita alături de care și-a petrecut timpul încă de la sosirea sa pe Insulă. Mai mult, Cati are ocazia să stea față în față cu femeia care îi va povesti mai multe despre transformarea suferită de iubitul acesteia. ”Te-a sărutat?!”, a întrebat neîncrezătoare Cati, însă nu era pregătită pentru răspunsul pe care avea să îl primească.

Ce s-a întâmplat între Răzvan și Dana și cum va reacționa Cati la aflarea veștilor, telespectatorii pot afla mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au inițiat o PETIȚIE online! Ce au cerut

Sezonul patru al emisiunii „Insula iubirii” aduce numeroase surprize! După ce a văzut că are un iubit dornic să devină celebru peste noapte, Mirela a decis să își petreacă tot mai mult timpul în compania ispitei Mircea.

În ediția 12 a emisiunii „Insula iubirii”, cei doi au avut parte de o întâlnire specială, în cadrul căreia au încercat lucruri noi.

Mirela, iubita lui Ionuț Gojman, s-a bucurat de o zi întreagă în compania lui Mircea și cei doi au decis să încerce niște senzații tari. S-au dat cu o praștie înaltă, apoi au făcut bungee jumping.

„A fost ca un pansament pentru mine”, a mărturisit concurenta fericită de momentele de adrenalină. Mai mult decât atât, se pare că aceasta a primit vești noi despre iubitul său și astfel a decis să anunțe în mod oficial că se consideră o femeie singură!

La scurt timp, fanii Mirelei și ai ispitei Mircea au decis să ia atitudine în acest sens și au inițiat o petiție online, prin care care urmtăoarele:

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top