Connect with us
Președintele Klaus Iohannis va avea o întâlnire cu omologul său american Donald Trump la Casa Albă, pe 9 iunie.

Știri

Întâlnire Iohannis – Trump, la Casa Albă. Ce vor discuta cei doi președinți

Președintele Klaus Iohannis va efectua o vizită în SUA, în cadrul căreia se va întâlni cu președintele american Donald Trump. Întrevederea va avea loc la Casa Albă pe 9 iunie.

Voi avea, pe 9 iunie, la Casa Albă, o întrevedere oficială cu Președintele SUA, Donald J. Trump. Vom discuta despre aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre statele noastre, despre relația bilaterală și reconfirmarea angajamentului ferm al României de a rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite. Programul vizitei mele la Washington include și o întâlnire cu românii stabiliți în SUA, un moment care, sunt convins, va fi special, ca de fiecare dată, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al sefului statului.

Iohannis și Trump au un prim dialog față în față la reuniunea extraordinară NATO de la Bruxelles de săptămâna trecută. Cei doi președinți vor discuta noi modalități de aprofundare și consolidare a Partenereiatului Strategic dintre State Unite și România, conform unui comunicat al Casei Albe.

Citește și: Klaus Iohannis, anunț important despre trecerea României la moneda euro!

Citește și: Donald Trump și-a donat salariul de președinte, așa cum a promis în campanie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top