Connect with us
Iohannis a primit scrisoarea. Cine cere gratierea lui Bivolaru

Știri

Iohannis a primit scrisoarea. Cine cere gratierea lui Bivolaru

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit o scrisoare in care se cere gratierea lui Gregorian Bivolaru, adus si intemninat in tara noastra dupa ani lungi de cautare. Guru Bivolaru a fost condamnat la inchisoare pentru trafic de persoane, trafic de minori, pedofilie si propagarea pornografiei infantile.

Fondatorul APADOR-CH, Gabriel Andreescu, i-a trimis o scrisoare sefului statului, scrisoare transmisa de biroul de presa al MISA, organizatia pe care o conducea Bivolaru.

Argumentele pentru gratierea lui Bivolaru

In scrisoarea celor de la MISA sunt dezvaluite o serie de aspecte care nu au aparut in presa si a caror veridicitate este greu de investigat. In randurile trimise lui Iohannis scrie ca decizia luata de Inalta Curte intr-o „sedinta-spectacol” a incalcat cerintele de corectitudine elementare si contrazice faptul ca, la data declaratiei infractiunii, minora despre care se vorbeste in dosar avea deja 17 ani, o varsta la care isi poate oferi consimtamantul pentru a intretine raporturi sexuale.

Andreescu (APADOR-CH) mai spune ca atat liderul yoghin cat si organizatia MISA sunt victimele unei ample conspiratii implicand agenti publici si institutii, inceputa in anii comunismului si continuata dupa anul 1990. Andreescu mai spune, printre altele, ca arestarea in Franta a lui Bivolaru s-a facut prin falsificarea de catre Politia Romana a condamnarii sale.

Gregorian Bivolaru, adus in Romania. Amenintarea liderului MISA

Fotomodelul care si-a pierdut virginitatea cu Bivolaru face dezvaluiri explozive!

Reamintim ca Gregorian ‘Guru’ Bivolaru a fost adus in tara din Franta pe 22 iulie. Acesta a fost inchis la Centrul de Arest Preventiv al Politiei Capitalei. Curtea Suprema din Franta a decis pe 13 iulie sa il extradeze pe liderul spiritual MISA printr-o sentinta definitiva. Acesta are de stat 6 ani in puscarie, pedeapsa stabilita de judecatorii ICCJ in iunie 2013.

De-a lungul anilor, s-a vehiculat ca mai multe persoane publice au mers la intrunirile MISA. Numeroase vedete si politicieni au figurat pe listele secrete ale organizatiei, insa niciun nume mare nu a fost confirmat 100%. Printre putinele persoane publice care au participat la adunarile integrarii in Absolut s-a aflat cantaretul Edward Maya, convins de celebrul Sting sa mearga sa faca yoga in natura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top