Connect with us
Ipoteză șocantă în cazul mamei sinucigașe de la Brănești. Cumnata femeii a făcut o nouă dezvăluire

Știri

Ipoteză șocantă în cazul mamei sinucigașe de la Brănești. Cumnata femeii a făcut o nouă dezvăluire

Încep să iasă la iveală tot mai multe detalii despre Alexandra B., femeia care s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului la Brănești. Femeia ar fi fost gravidă, iar în anul 2008 intentase un proces de divorț.

Femeia l-a chemat în judecată pe soţul ei, George B., la Judecătoria Sectorului 5, în decembrie 2008, însă trei luni mai târziu, în februarie 2009, procesul a încetat, după ce tânara a renunţat la acţiunea în instanţă, relatează Mediafax.

Surse apropiate anchetei au spus că femeia nu mai suporta gândul că va avea și al patrulea copil și ar fi fost văzută în dese rânduri lovindu-se cu pumnii în burtă pentru a-și provoca un avort spontan. Ea și soțul ei erau adventiști de ziua a șaptea și aveau o situație financiară precară.

Ipoteza sinuciderii nu este confirmată de cumnata femeii.

„Cred că o avea pe cea mică în braţe şi pe celelalte mai mari, de mână. Nu cred că s-a sinucis. Nu a fost atentă, mai mult ca sigur. A venit la mama ei în vizită şi acum voia să plece acasă. Dacă era certată cu soţul, nu mai pleca. S-au îmbrăcat şi au zis că pleacă acasă. Nu voia să divorţeze. Dacă era să divoreţeze nu mai făcea şi al patrulea copil”, a povestit cumnata femeii, Florica Nedelcu.

În biletul de adio găsit la faţa locului în care o femeie şi cele trei fetiţe ale ai au murit, călcate de tren, era scris „Îmi pare rău, nu mai suportam”, cuvinte scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani, potrivit unor surse judiciare.

„A luat copilaşii în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului. Bineînţeles, am claxonat, dar a ieşit din pădure şi a sărit în faţa mea. Ce era să fac? Îl ţinea în braţe pe cel mic şi pe ceilalţi doi de mână. S-a aruncat cu toţi în faţă. Am înţeles că femeia e mama lor, a copiilor. Bineînţeles a vrut să se arunce”, a spus Nicuşor Dragnea, mecanicul de pe locomotiva care a lovit-o pe femeie și victime.

Citește și: Tragedie pe calea pe ferată. O femeie și trei copii au murit la Brănești

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top