Connect with us
Israela Vodovoz a murit - Vedeta avea 70 de ani

Știri

Israela Vodovoz a murit – Vedeta avea 70 de ani

Israela Vodovoz a murit, astazi, 9 martie, la 70 de ani. Celebra Israela Vodovoz a fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

„în viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa Livisra din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil”, a scris Isralea pe Facebook.

Israela Vodovoz a murit, la 70 de ani

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

În ultima sa intervenție la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.

„Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Nu contează

    2018-03-10T17:34:08+02:00 at 17:34

    Si aşa a mai apus steaua unei paraşute.

  2. Nu contează

    2018-03-10T17:30:49+02:00 at 17:30

    Şi aşa s a mai stins o stea de paraşută.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top