Connect with us
Iuliana este o tânără din județul Vaslui care a murit la doar 19 ani. Fata a fost adusă în comă la un spital din București, dar medicii nu au putut să o salveze.

Știri

Iuliana s-a trezit brusc, a țipat, apoi a intrat în comă. A fost dusă la spital, dar a murit. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Iuliana avea doar 19 ani care nu a avut niciodată probleme de sănătate. Tânăra se pregătea să susțină examenul la Școala de Poliție din Câmpina, dar tragedia s-a întâmplat.

Iuliana a murit la un spital din Capitală, unde a ajuns după ce a căzut brusc din picioare, când se afla la o rudă de a sa.

Fata era din județul Vaslui și a intrat în comă pe 11 ianuarie. Ea a fost dusă de urgență la un spital din București, iar medicii s-au străduit să îi salveze viața.

Pe 24 ianuarie, Iuliana a plecat către stele, spre disperarea părinților, care nu pot să înțeleagă ce s-a întâmplat cu frumoasă lor copilă.

Fata era însoțită și de tatăl ei, iar în seara de 11 ianuarie, Iuliana s-a culcat, dar s-a trezit brusc, a țipat că îi este rău și a căzut din picioare.

A fost chemată Ambulanță, a fost dusă în comă la un spital din Pantelimon, dar nimeni nu i-a putut pune un diagnostic clar.

A fost transferată la mai multe spitale din București, medicii declarându-se neputincioși, pentru că față era în stare gravă, având creierul afectat, mai bine zis era deja în moarte cerebrală.

Medicii nu își pot explica nici acum ce s-a întâmplat cu tânăra.

„A căzut pur și simplu din picioare, fără să aibă nici un semn de boală! Va dați seamă că se înscrisese la Școală de Poliție, unde trebuie să fii sănătos tun.

Nu știm ce s-a întâmplat, suntem bulversați! Toată familia este în stare de șoc!

Nici nu știți ce greu ne-a fost să-i spunem fratelui ei, care are doar 9 ani!

El știa că sora sa este bolnavă și este în spital, dar că se face bine. Este cumplit! Nu știm de ce a murit, așteptăm să vedem actul medical de la necropsie”, a spus unchiul Iulianei, citat de vremeanoua.ro.

Citește și: Aspazia Oțel, femeia care l-a cunoscut pe Arsenie Boca, a murit. Ce a spus “Sfânta din închisoare” înainte să moară…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top