Connect with us
Jucator de la Viitorul Constanta, marturisiri noi despre moartea lui Patrick Ekeng

Știri

Jucator de la Viitorul Constanta, marturisiri noi despre moartea lui Patrick Ekeng

Un jucator de la Viitorul Constanta, cel care era chiar langa Patrick Ekeng cand a cazut pe teren, a vorbit pentru presa spaniola despre momentele cumplite de vineri seara.

Pablo de Lucas face acuzatii grave impotriva arbitrului si vorbeste si despre incompetenta medicilor in tragedia de pe Stefan cel Mare. Acesta sustine ca arbitrul a decis continuarea jocului, desi Ekeng era fara suflare si toti jucatorii au inceput sa se panicheze.

In interviul acordat pentru Cadena Cope, Lucas sustine: „Suntem în stare de şoc! Nu doresc nimănui să treacă prin situaţia pe care am trăit-o. Nu înţelegem nimic. Am discutat cu arbitrul, el nu a vrut să oprească meciul. A fost absurd să continuăm partida […]

Sora lui Ekeng arunca BOMBA! Ce SE STIA inainte sa moara dinamovistul

Raed Arafat face dezvaluiri incredibile despre moartea lui Patrick Ekeng

Nicio echipă n-a jucat nimic şi n-a fost o partidă intensă pentru a justifica asta. N-au putut să-l reanimeze pe moment. A fost nevoie de trei munte pentru a fi transportat la spital, apoi ni s-a spus că a murit. Colegul meu s-a prăbuşit şi ambulanţa a fost un dezastru, a fost lentă şi nu a fost pregătită. Era doar pentru transport”.

Omagiu international pentru Patrick Ekeng

Jucatorii de la formatia secunda din Cordoba si-au prezentat regretele pentru moartea camerunezului inainte de un meci. Acestia au purtat un tricou cu numarul 5, cel cu care evoluase Ekeng in perioada 2014-2015 la echipa spaniola. Vezi mai jos fotografia cu gestul superb al cordobezilor.

Jucator de la Viitorul Constanta, marturisiri noi despre moartea lui Patrick Ekeng

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top