Connect with us
Jucătorul de fotbal Mario Draghia a fost găsit decedat în apartamentul său

Știri

Jucătorul de fotbal Mario Draghia a fost găsit decedat în apartamentul său

Doliu în lumea sportului. Mario Draghia, alias Papen, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit fără suflare în apartamentul său din cartierul Tineretului.

Bărbatul a fost jucător la echipa Dunărea Giurgiu și, pentru că nu a ajuns la un meci, colegii săi de la Liga Prieteniei au dat alarma. Aceștia au fost cei care au contactat autoritățile pentru a interveni în deblocarea ușii apartamentului acestuia, îngrijorați că acesta nu a mai ajuns la meci, potrivit giurgiuveanul.ro.

Echipajul medical ajuns la fața locului i-a aplicat tânărului manevrele de resuscitare, însă nu au mai putut decât să constate decesul.

Mesaje emoționante în memoria lui Mario Draghia

„Drum lin printre stele, Papi”, “Adio,prieten drag!!! Odihnește-te în pace 😢” , “Dumnezeu să te aibă în pază” sunt doar trei dintre zecile de mesaje de condoleanțe care au apărut pe pagina de Facebook a fotbalistului.

Te-ar putea interesa și: Update: Fotbalistul DIDI Prodan a murit. Trupul neînsuflețit va fi depus la Arena Națională

Tragedie în lumea fotbalului! Fotbalistul Didi Prodan a murit pe 17 noiembrie 2016. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Dorin Chiotea pe pagina sa de socializare. Acesta a anunțat că Didi Prodan a murit în urma unui infarct.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului! Un jucător a murit pe teren, după ce a fost lovit cu mingea în piept – VIDEO
Acesta s-a stins din viață în casa sa din Voluntari, sub privirile neputincioase ale soției, Licinia. La locuința sa ajunseseră și medicii, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Trupul neînsuflețit al lui Didi Prodan va fi depus vineri, în intervalul orar 09.00-18.00, la Arena Națională. Primăria Capitalei a acceptat cererea familiei.

Regret nespus dispariţia bruscă şi mult prea devreme a marelui fotbalist Daniel Prodan. România a pierdut un om şi un sportiv excepţional, exponent al Generaţiei de Aur. În semn de recunoaştere a meritelor celui care a fost Daniel Prodan am făcut toate demersurile astfel încât trupul acestuia să poată fi depus la Arena Naţională, unde toţi cei care l-au iubit să-şi poată lua rămas bun. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top