Connect with us
Județul Brăila, acoperit de zăpadă portocalie! Localnicii nu au mai văzut așa ceva

Știri

Județul Brăila, acoperit de zăpadă portocalie! Localnicii nu au mai văzut așa ceva

Tot judeţul Brăila, aflat sub Cod portocaliu de ninsoare abundentă, este acoperit cu zăpadă portocalie, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, locotenent colonel Ştefan Stoian.

Potrivit specialiştilor, nuanţa de portocaliu este dată de praful saharian, adus de un ciclon puternic care are loc în zona Bazinului Mediteranean.

Traficul rutier este blocat pe DJ 21 Bărăganu-Ţăndărei şi pe DJ211 B Bărăganu – Victoria – Mihai Bravu din cauza depunerilor de zăpadă, iar pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

Pentru îndepărtarea sulurilor de zăpadă, pe drumurile judeţene se acţionează cu 26 de utilaje, iar pe cele naţionale tot cu 26 de utilaje.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Starea drumurilor pe 23 martie. Circulația pe A2, închisă

Circulaţia rutieră este oprită, vineri dimineaţa, pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la km 64, după ce un tir a lovit glisiera mediană şi a blocat toate cele trei benzi de rulare, informează, într-un comunicat de presă, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Totodată, în judeţul Vâlcea, DN7 este blocat între Goleşti şi limita cu judeţul Argeş, după ce mai multe tiruri au rămas înzăpezite.

De asemenea, se circulă cu restricţie pe DN 13A, între Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc, şi pe DN 7, între Goleşti şi limita cu judeţul Argeş (în judeţul Vâlcea) pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 t, din cauza ninsorii abundente.

Potrivit sursei citate, 19 trenuri sunt anulate, vineri, pe rutele Piteşti – Piatra Olt, Craiova – Sibiu, Craiova – Băileşti, Alexandria – Roşiori Nord, Caracal – Corabia, Piatra Olt – Caracal, Piatra Olt – Slatina, Lotru – Piatra Olt, Roşiori Nord – Turnu Măgurele, alte 4 trenuri, pe ruta Bucureşti – Constanţa, şi 2, pe ruta Bucureşti – Tulcea.

În ceea ce priveşte traficul naval, Bara Sulina este închisă, din cauza vântului puternic, iar traficul aerian se desfăşoară fără probleme deosebite.

CITEȘTE ȘI: Traficul aerian pe aeroporturile din București, 23 martie. Întârzieri de zeci de minute

TRENURI ANULATE 23 martie. Anunțul CRF Călători:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top