Connect with us

Știri

Kanal D, lider absolut de audienţă cu „Exatlon”! Staţia s-a clasat pe primul loc pe toate targeturile

Confruntarile epice de aseara de la „Exatlon”, cel mai intens reality al momentului, au plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, tinand in fata televizoarelor milioane de telespectatori din intreaga tara.

Atat confruntarea dintre echipele Exatlon Romania si Exatlon Mexic, cat si cea dintre Razboinici si Faimosi pentru masa la restaurant au oferit publicului un spectacol extraordinar, in care s-au reunit hotararea, vigoarea, fairplay-ul, drama, extazul si momentele de adevarat eroism.

Kanal D s-a situat pe primul loc la nivelul publicului Comercial, cu 8,9% Rating si 20,7% cota de piata, aceeasi pozitie a ocupat-o statia si pe targetul National, cu 11% Rating si 21,6% cota de piata.

Locul 1 i-a revenit Kanal D si la nivelul publicului de la orase, cu 8,6% Rating si 17,1% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Minutul de aur, inregistrat la 22:06, a tinut in fata micilor ecrane 2.527.000 de telespectatori. In acel moment, adrenalina era la cote maxime, avea loc duelul dramatic dintre Ernesto si Stefan, care a culminat cu victoria lui Ernesto si transformarea scorului in 4 la 1, in favoarea Mexicului.

Stefan a pierdut la o fractiune de secunda. Desi echipa Mexicului a castigat competitia de aseara cu 10 la 5 in fata echipei Romaniei, Razboinicii si Faimosii au luptat pana in ultima clipa cu demnitate, au pierdut de multe ori la limita, diferenta de scor fiind facuta la secunda.

In aceasta seara urmeaza o noua editie „Exatlon” plina de tensiune; Faimosii vor afla cine va parasi echipa in urma votului publicului. Nominalizatii sunt Ion Oncescu, Florian Sendroiu si Diana Bulimar.

Nu ratati, astazi, de la 19:45, o noua etapa de cumpana in evolutia echipelor din cel mai urmarit show din Romania – „Exatlon”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top