Connect with us
Leo de la Strehaia a fost prezent la sediul DNA unde a depus un denunț împotriva unui procuror de la DIICOT Mehedinți.

Știri

Leo de la Strehaia la DNA: „Nu mai suport așa ceva!”

Leo de la Strehaia a fost prezent la sediul DNA unde a depus un denunț împotriva unui procuror de la DIICOT Mehedinți. În cadrul aceleiași plângeri „prințul țiganilor” și-a denunțat tatăl, unchiul și cei doi veri, pe care îi acuză de dare de mită. Conform acestuia, infracțiunea s-ar fi produs în 2012.

Leo de la Strehaia la DNA: „Unchiul meu a dat mită unui procuror”

În fața microfoanelor reporterilor, Leo de la Strehaia a explicat:

„Pe scurt, unchiul meu Mihai Ion Mituș, care este la închisoare a dat șpagă procurorului Petre Dovlete pentru a ascunde un proces. Procurorul urma să țină dosarul ascuns până la clasare. Suma pe care i-au dat-o acestuia este de un milion de euro. Eu personal am fost de față când s-a făcut tranzacția. El împreună cu tatăl meu sunt complici în această infracțiune.”, spunea astăzi Leo de la Strehaia.

În aceeași declarație Leo de la Strehaia îngroșa lista acuzelor la adresa rudelor sale:

„Pe mine m-a deranjat faptul că Mituș încă face afaceri din închisoare. Unchiul meu dirijează o afacere în care este implicat și Minsterul Mediului. Mihai Ion Mituș încasează 10 milioane de euro pe lună din afaceri făcute pe acte false. Supărarea mea este că numele meu este asociat cu afacerile lor murdare. Mai mult decât atât, eu primesc constant amenințări din partea lui Mihai Ion Mituș și a celor doi veri ai mei. Am transcrierile ale convorbirilor unde eram amenințat că îmi vor incendia casa.”, mărturisea Leo de la Strehaia în fața sediului DNA.

Citește și: Comunicat oficial DNA – Răspuns la atacurile lui Sebastian Ghiță

„Eu astăzi am depus o serie de documente atât la DNA cât și la alte multe numeroase instituții. Sper să se ia măsurile legale. Cei de la DNA mi-au spus că în următoarele zile voi primi un răspuns în privința cererii mele.”

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top