Connect with us
Lia Olguța Vasilescu, audiată la Parchetul General. Primele declarații:

Știri

Lia Olguța Vasilescu, audiată la Parchetul General. Primele declarații:

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a ajuns luni dimineață la Parchetul General. Ministrul Muncii a ajuns în jurul orei 11:30, la sediul intituției și a fost însoțită de avocatul ei. Olguța Vasilescu a spus că va da declarații imediat ce va ieși de la audieri.

Potrivit unor surse, ar fi vorba de un dosar în care Lia Olguța Vasilescu a fost citată ca martor.

De asemena, ar mai putea fi vorba de o ipoteză, dosarul Tel Drum Craiova, care este pe rol, în care ministrul Muncii este implicat.

Foto: Hepta.ro.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Premierul Viorica Dăncilă neagă că ar demisiona. Reacția lui Liviu Dragnea

După ce s-a vehiculat că și-ar putea da demisia azi, premierul Viorica Dăncilă a negat, luni, că ar demisiona din funcţia de prim-ministru.

Întrebată de jurnalişti dacă îşi va da demisia din funcţia de premier, aşa cum s-a vehiculat în presă în ultimele ore, Viorica Dăncilă a spus: „Nici vorbă de aşa ceva”.

„Aş fi curioasă să aflu şi eu. De la mine în niciun caz„, a adăugat Dăncilă, întrebată dacă a existat o discuţie în acest sens şi de unde a pornit un astfel de zvon.

Premierul a venit, alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, de vicepreşedintele Gabriela Firea şi alţi membri ai conducerii partidului, la reuniunea Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii, care a început cu aproape jumătate de oră mai târziu.

Anterior, Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Palatul Parlamentului.

La intrarea la reuniunea CExN, Dragnea a spus că Dăncilă va rămâne premier. „Da, cel puţin”, a răspuns el, întrebat dacă Viorica Dăncilă va rămâne premier până în 2020.

Înainte de reuniunea conducerii PSD, atât ministrul de Interne, Carmen Dan, cât şi preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, au negat că Viorica Dăncilă ar demisiona din funcţia de premier.

„Astea-s poveşti”, a spus Oprişan.

foto: Hepta.ro.

Știre asemănătoare: Premierul Viorica Dăncilă vine cu noi precizări despre pensii. Ce se întâmplă cu pensia de stat și cu cea privată

Premierul Viorica Dăncilă a făcut noi precizări, în contextul în care Pilonul II de pensii va deveni opțional.

Șeful Executivului a declarat că nicio persoană nu se va alege cu o pensie diminuată de la stat, dacă va contribui la acest pilon

„Pentru că în ultima perioadă au apărut o serie de speculații în spațiul public, vreau să fac câteva precizări legate de Pilonul II de pensii.

Finalizarea cadrului legislativ privind dezvoltarea Pilonul II de pensii reprezintă una din prioritățile trimestrului următor, iar în acest sens ne vom asigura că nicio persoană nu va avea o pensie diminuată de la stat, dacă contribuie la Pilonul II de pensii.

Citește continuarea AICI.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis întâlnire cu Viorica Dăncilă și Olguța Vasilescu pe tema salariilor. Avertismentul președintelui.
Gafă de proporţii a premierului Viorică Dăncilă. Ce s-a întâmplat în sedinţa de Guvern
Emoţionant: Scrisoarea unui copil cu autism către Viorica Dăncilă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top