Connect with us
declarația 600

Știri

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit pe stradă, joi, în timpul vizitei la Deva

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit pe stradă, joi, în timpul vizitei la Deva, de un bărbat care i-a strigat: „Infractorule!” și „Penalule!”.

„Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!”, i-a strigat unul dintre oamenii aflați pe stradă în momentul în care liderul social-democrat, însoțit de premierul Mihai Tudose, mergea pe stradă.

„A cam răgușit”, a fost reacția lui Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose s-au aflat joi într-o vizită în judeţul Hunedoara, prilej cu care cei doi s-au întâlnit cu angajaţii şi sindicatele de la termocentrala Mintia şi cu oamenii de afaceri membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie Hunedoara.

Este al doilea incident de acest gen pentru Liviu Dragnea. Miercuri, vizita liderului PSD, Liviu Dragnea, alături de premierul Mihai Tudose la Sibiu a fost marcată de o serie de proteste care au avut loc în fața sediului PSD.

În jur de 20 de persoane s-au adunat și au scandat împotriva PSD, huiduindu-i pe liderii partidului. Ei au cerut Guvernului să respecte planul de guvernare și aleșilor PSD să nu modifice legile justiției după interesele lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top