Connect with us
Liverpool - AS Roma Scor Live - Live stream. Vezi meciul online gratuit pe internet

Știri

Liverpool – AS Roma Scor Live stream. Vezi meciul online gratuit pe internet

Meciul Liverpool – As Roma a început în urmă cu câteva momente și este transmis de Pro TV. Cei care nu pot urmări meciul la televizor o pot face online.

Liverpool – AS Roma Scor Live stream – Vezi meciul online

Este prima semifinală UCL. Liverpool – As Roma este transmis și pe internet pe platorma Horizon GO, Voyo.ro sau Gratuit prin live stream pe internet pe Youtube.

Meciul dintre Liverpool și As Roma este live text aici.

Poți vedea meciul dintre Liverpool și As Roma Aici.

Liverpool și AS Roma și-au disputat atunci cel mai râvnit trofeul al fotbalului european. A fost 1-1 la capătul celor 90 de minute, dar la penalty-uri, englezii s-au impus cu 4-2.

Romanii au acum șansa să își ia revanșa, iar moralul din tabăra lor este unul bun.

De cealaltă parte, Liverpool dispută meciul din postura de unică echipă din Champions League rămasă neînvinsă. Elevii lui Jurgen Klopp au trecut în stil de mare echipă de Manchester City printr-o dublă victorie.

Mohamed Salah, golgheterul echipei și poate cel mai important jucător al cormoranilor din acest sezon, tocmai a fost desemnat jucătorul anului în Premier League și este așteptat să marcheze contra fostei sale echipe.

Salah, Balonul de Aur 2018?!

Casele de pariuri o dau favorită certă pe Liverpool care are o cotă la victorie de 1,45/1,50. Un rezultat de egalitate este cotat la 4.65, în timp ce o victorie a Romei este cotată la 6.85/7.00.

Liverpool AS Roma Scor: Echipe probabile

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Salah, Firmino, Mané

AS Roma: Alisson – Fazio, Manolas, Juan Jesus – Florenzi, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Kolarov –  Schick, Dzeko

Felix Brych va fi arbitrul partidei Liverpool – AS Roma, care va fi televizată de la ora 21.45 de Telekom Sport, Dolce Sport și Look TV.

Mâine, Real Madrid o va întâlni pe Bayern Munchen, în a doua semifinală din Liga Campionilor.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top