Connect with us
Sorin Grindeanu, exclus din PSD

Știri

Liviu Dragnea a făcut anunțul așteptat de toți românii! Se întâmplă până la 1 iulie!

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a dat asigurări că Legea salarizării unitare va fi adoptată până la 1 iulie. Liderul PSD a mai spus că în următoarele săptămâni se va lucra la finalizarea acestui act normativ care ar urma să „pună ordine în sistem”.

„Legea salarizării va fi finalizată şi va fi aprobată. Este o lege care pune ordine în sistem şi prin care se măresc salariile. Sunt unii care vor să li se mărească şi mai mult sau sunt unii care spun, şi nu neapărat îi condamn, «domne’, mi-ai mărit mie, dar de ce i-ai mărit lu’ ăla mai mult?». Nu e o lege uşoară dar va fi dusă la capăt, se continuă discuţiile, se analizează toate amendamentele, dar în final se va adopta. Aşa cum am convenit, vrem ca până la 1 iulie să fie adoptată legea şi sunt toate şansele, adică nu văd de ce nu s-ar vota”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Ministrul Muncii anunță că unele salarii vor scădea odată cu legea salarizării unitare

Citește și: Legea salarizării – Ce salarii vor crește și cu cât

Legea salarizării unitare a dus la un val de greve în mai multe instituții ale statului. Sute de salariaţi au protestat în faţa Ministerului Finanţelor. Şi angajaţii direcţiilor de taxe şi impozite din primăriile sectoarelor 2, 3, 4, 6 au oprit lucrul, în semn de solidaritate cu salariaţii din Finanţe.

Angajaţii din vămi s-au solidarizat cu salariaţii din Finanţe şi au organizat o acţiune de protest sub forma „excesului de zel”, astfel că toate maşinile care au trecut prin punctele de frontieră au fost controlate amănunţit.

Citește și: La cât vor ajunge salariile în următorii ani, în funcție de regiunea în care locuiești

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top