Liviu Dragnea dus de urgență la spital. Starea s-a agravat

16.03.2019
Liviu Dragnea dus de urgență la spital. Starea s-a agravat

Liviu Dragnea a fost dus de urgență la spital, dupa întâlnirea de la Snagov.

Liderul PSD acuza dureri mari de spate și a fost dus de urgență la un spital.

Liviu Dragnea la spital

ora 16:16 – „A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să își facă un RMN să își facă analize și să asculte sfatul medicul. După ședința de la PSD Ilfov ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre București. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai spus că în funcție de starea sa va pleca sau nu în cursul zilei de mâine la Brăila.

Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale.

ora 16:00 Conform Antena 3, starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat. Acesta este la un spital privat din București. Liderul PSD este supus mai multor analize.

Ora 15:53 Președintele PSD Liviu Dragnea a plecat rapid de la conferința de presă ce avea loc sâmbătă la Snagov, potrivit unor surse politice acesta acuzând dureri în zona spatelui. Sursele citate spun că în funcție de starea sa va decide în următoarele ore dacă merge la spital.

„Vă mulțumesc, sincer nu mai pot să stau din păcate”, a spus Liviu Dragnea la Snagov, după 10 minute de declarații în fața presei.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

Sursele citate au mai spus că liderul PSD a plecat de la Snagov sâmbătă acasă cu mașina, în schimb ia în considrare să meargă la un medic, dacă starea sa se menține.

Liviu Dragnea se află de câteva zile în turneu la organizațiile locale PSD, iar duminică ar trebui să fie la Brăila. Prezența sa este condiționată însă de starea sa de sănătate.

Dragnea a acuzat încă de ieri probleme cu spatele, turul de forță pe care-l face prin țară se pare că i-a făcut rău președintelui PSD.

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea – Spital

Președintele PSD este posibil să sufere de hernie de disc, o boală a coloanei vertebrale. Acesta va fi supus unor investigații medicale, inclusiv un RMN.

Știre în curs de actualizare.

Dragnea, replică la acuzațiile lui Klaus Iohannis: Să nu se mai înece când vorbește despre România, asta aș vrea/ Noi, când vorbim de patriotism, vorbim din suflet

„Pentru Iohannis am o singură replică: să nu se mai înece când vorbeşte despre România, asta aş vrea.

(Nota red: Președintele Iohannis a tușit de câteva ori în timpul discursului ținut sâmbătă la summitul liderilor regionali ai PPE) Iohannis nu poate critica pe nimeni, este ultimul care poate critica pe cineva pentru patriotism.

Noi, când vorbim de patriotism, vorbim din suflet. Sigur că ne atacă mulţi, sigur că ne vor ataca mulţi, dar este ţara noastră, pe care o iubim, pe care vrem să o apărăm, care vrem să fie o ţară care să aibă respect din partea tuturor, aşa cum şi noi arătăm respect.

O ţară în care vrem ca copiii noştri să aibă drepturi egale cu copiii din UE, în care vrem ca firmele cu capital românesc să fie tratate egal, aşa cum şi noi tratăm cu respect toate companiile străine care vin în România.

Vrem ca pensionarii din România să aibă pensii decente, să nu mai aibă grija zilei de mâine (…) – am crescut şi vom creşte pensiile în continuare, în pofida minciunilor lui Iohannis şi ale celorlalţi de lângă el. Salariile din România trebuie să fie mai mari, au început să crească şi le vom susţine creşterea. (…)

Nu avem dreptul să stăm de-o parte şi nu vom sta de-o parte deloc. Pentru Sănătate să alocăm mai mulţi bani, cum am alocat în acest an, peste 7 miliarde de lei pentru programe de sănătate, pentru viaţa românilor, pentru Educaţie, vom continua programele în acest sens, pentru investiţii”, a afirmat Liviu Dragnea, la finalul Conferinţei extraordinare de alegeri a Organizaţiei PSD Ilfov, întrebat cum comentează declaraţiile şefului statului care îl acuză de „ipocrizie şi fals patriotism”.