Connect with us
Bucureștenii sfătuiți să nu iasă din case din cauza incendiului

Știri

Bucureștenii sfătuiți să nu iasă din case din cauza incendiului

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a emis, vineri după-amiază, un mesaj către locuitorii Sectorului 2, prin sistemul de avertizare RO-Alert, prin care oamenii sunt avertizați să rămână pe cât posibil în incinte, din cauza incendiului de la depozitul de vopseluri.

Incendiu București depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucuresti, se manifesta cu degajari mari de fum. Norul de fum se indreapta pe directia Bucuresti – Urziceni. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor”, este mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) locuitorilor din Sectorul 2 al Capitalei.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au transmis că un incendiu a izbucnit într-un depozit de vopseluri situat pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2 al Capitalei.

Suprafața afectată de flăcări este de aproximativ 500 de metri pătrați.

Până la ora transmiterii știrii, nu au fost înregistrate persoane rănite.

La fața locului, au fost trimise 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detașamentul Special de Salvatori.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top