Connect with us

Știri

Incendiu puternic în Prahova! VIDEO – Fumul se propagă foarte repede. SMURD și ISU intervin

Un puternic incendiu de vegetație uscată izbucnit, duminică, în localitatea Blejoi din județul Prahova, s-a extins la un parc de dezmembrări auto. Zeci de caroserii de mașini sunt cuprinse de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pentru stingerea incendiului din Blejoi intervin șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, la fața locului fiind și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de totală de aproximativ 1.500 metri pătrați.

Incendiul a izbucnit la vegetația uscată, iar apoi s-a extins la la un parc de dezmembrări auto.

„Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați la parcul de dezmembrări auto și a pornit de la incendiul de vegetație uscată care se manifestă pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați. În acest moment este localizat”, a declarat Vasiloae.


Potrivit acesteia, 30 de caroserii auto care se aflau în parcul de dezmembrări au fost cuprinse de flăcări.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top