Connect with us
Un bărbat și-a ucis fratele geamăn pentru o moștenire

Știri

Un bărbat și-a ucis fratele geamăn pentru o moștenire

Un bărbat din orașul Lipova a fost reținut de polițiștii din județul Arad după ce, marți, și-a ucis fratele geamăn, înjunghiindu-l cu un cuțit. Din primele informații, cei doi s-au certat din cauza unei moșteniri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Crima a avut loc, marți, într-o locuință din orașul Lipova, județul Arad.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad, doi frați gemeni, cu vârsta de 51 de ani, s-au luat la ceartă pentru o moștenire.

La un moment dat, unul dintre bărbați a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe fratele său în zona pieptului, iar victima a decedat în scurt timp.

Polițiștii din orașul Lipova au reușit să îl prindă imediat pe agresor, care este acum cercetat pentru omor calificat. Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top