Connect with us
Loteria română: Report record la Jocker. Peste 4,3 milioane de euro

Știri

Loteria română: Report record la Joker. Peste 4,3 milioane de euro

Vești bune de la loteria Română. S-a făcut anunțul – Un report record la Joker. Este vorba de peste 4,3 milioane de euro.

Categoria I a jocului Joker înregistrează cel mai mare report din istoria acestui joc – peste 19,90 milioane lei ( 4,3 milioane de euro) pentru tragerea de duminică, în timp ce la categoria a II-a se înregistrează un report de peste 643.000 de lei (139.000 de euro), anunţă reprezentanţii Loteriei Române.

În luna mai, pentru fiecare tragere Loto 6/49, Loteria Română a suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I cu câte 50.000 de lei.

Loteria română: Raport record la Joker. Peste 4,3 milioane de euro

Astfel, la Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de aproximativ 4 milioane lei (863.000 de euro). La Noroc, reportul cumulat depăşeşte 1,48 milioane lei (321.000 de euro). La Noroc Plus, la categoria I, reportul este în valoare de peste 288.000 de lei (62.000 de euro)

La jocul Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 25.200 lei. La categoria a II-a un report în valoare de aproximativ 32.000 de lei. La Super Noroc, la aceeaşi categorie, reportul depăşeşte 29.000 de lei.

Duminică, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. La tragerile loto din data de 24 mai Loteria Română a acordat 16.686 de câştiguri în valoare totală de 856.613,02 lei.

CITEȘTE ȘI: Care este agenţia în care trebuie să joci la Loto pentru a câştiga

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Un australian a câștigat la loterie de două ori în aceeași săptămână

Un bărbat din Sydney, care a sărbătorit recent câştigarea unui premiu la loteria australiană, a dat lovitura din nou la nici o săptămână de la prima reuşită, informează luni agenţiile APP şi AFP.

Bărbatul de circa 40 de ani, din suburbia Bondi, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a câştigat la 6 mai 1.020.487 de dolari australieni (644.000 de euro), iar sâmbătă a dat din nou lovitura, obţinând 1.457.834 de dolari australieni.

”Mi-am spus că e prea frumos să fie adevărat”, a declarat el luni după ce a primit vestea de la NSW Lotteries, organismul oficial care gestionează loteria din statul New South Wales.

”Probabilitatea de a câştiga de două ori într-o perioadă atât de scurtă de timp trebuie să fie inexistentă. Mi-aş fi dorit să am un sfat pentru alţii despre cum să câştigi la loterie, însă nu am”, a spus el.

A fost întrebat ce va face cu banii. A menţionat că ”nu va face prostii” şi că intenţionează să investească suma obţinută în domeniul imobiliar în zona Sydney. Vrea să-şi cumpere o maşină nouă şi să plece în vacanţă în Honolulu.

Organizatorii loteriei au spus că nu pot estima probabilitatea de a câştiga de două ori într-o săptămână. Însă au precizat că există o şansă la 1,845 de milioane de a da lovitura o dată.

”Nu ştim pe nimeni care a câştigat de două ori într-o săptămână”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al NSW Lotteries, Matt Hart.

”Ştim oameni care au câştigat de două ori în viaţă, însă nu de două ori într-o săptămână. Este foarte neobişnuit şi unic”, a adăugat el.

Jocul de loterie este foarte popular în Australia unde există mai mulţi operatori de stat şi în sectorul privat.

Sursă foto: Agerpres

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top