Connect with us
Rezultatul test corona virus Ludovic Orban și Victor Costache

Știri

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: „Nu cred că are legătură…”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, fiind citat într-un dosar.

„Nu ştiu, dar nu cred că are legătură cu subiectul care vă interesează pe dvs „, a spus Orban, la sosirea la PG, întrebat în ce dosar a fost chemat.

Liderul PNL a fost citat, potrivit unor surse judiciare, în calitate de martor.

Te-ar putea interesa și: Ludovic Orban către Liviu Dragnea: „Vă somez să încetați campania de intimidare și de amenințare”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a solicitat luni liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea, să înceteze „campania de intimidare, de ameninţare”.

De asemenea, a punctat faptul că plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă este un drept constituţional şi legal, un demers făcut de el în calitate de cetăţean.

„Vă somez dle Dragnea să încetaţi campania de intimidare, de ameninţare a funcţionarilor publici, a procurorilor, a cetăţenilor care îşi fac datoria corect în România.

Am văzut cu stupoare cum Dragnea a ajuns să îi ameninţe şi pe jurnalişti că, dacă mai difuzează informaţii provenite din surse guvernamentale, nicidecum informaţii inventate, riscă să fie pasibili de comiterea de infracţiuni.

Am văzut că aţi declanşat un linşaj împotriva mea. Sunt obişnuit şi nu vom face niciun pas înapoi, dle Dragnea, în faţa atacurilor mizerabile pe care le-aţi declanşat împotriva mea.

Vă somez încă o dată să nu mai ameninţaţi, să nu mai intimidaţi cetăţenii români, jurnaliştii, funcţionarii publici, procurorii, pentru că riscaţi să cădeţi din nou la marginea legii şi riscaţi să vă creaţi probleme dumneavoastră„, a afirmat, într-o conferinţă de presă, Ludovic Orban.

El a subliniat că nu îl sperie nici „anunţatul miting al PSD”

„Mă îndoiesc că românii ar veni la un miting de susţinere a incompetenţei şi a analfabetismului funcţional. Mă îndoiesc că românii ar veni să sprijine o putere politică ce îşi bate joc de România.

Și care riscă să arunce România într-o nouă criză economică şi care riscă să scoată România de pe traiectoria normală euroatlantică pe care a fost aşezată de noi„, a declarat Orban. Citește continuarea AICI.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top