Connect with us

Știri

Lupta strânsă pentru casa între Razboinicii si Faimosii de la „Exatlon” a plasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor.

Aseara, lupta stransa pentru casa intre Razboinicii si Faimosii de la „Exatlon” si prima eliminare din concurs au plasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor.

„Exatlon” a fost prima optiune a telespectatorilor la nivelul publicului National, statia inregistrand 9,8% Rating si 20,7% cota de piata, conform datelor oferite de Kantar Media Romania. Si pe All Urban „Exatlon” s-a clasat tot pe primul loc, cu 8,7% Share si 18,8% cota de piata.

Comercialul a fost extrem de bine reprezentat in top de Kanal D, reality-ul plasand statia pe locul doi, cu 8,0% Rating si 21,0% cota de piata, la distanta considerabila de urmatorul clasat.

Minutul de aur, inregistrat la 22:07, a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane de telespectatori (2.046.000). Era momentul extrem de tensionat al confruntarii verbale intre Giani Kirita, din echipa Famosilor, si Ionut, din cea a Razboinicilor.

Lupta a fost extrem de stransa aseara la „Exatlon”, intorsaturile de situatie s-au succedat cu repeziciune, probele au fost foarte dificile, testandu-le concurentilor agilitatea, forta fizica, inteligenta si stapanirea de sine.

Ambele echipe si-au dezvoltat strategiile si si-au urmarit coechipierii indeaproape prin strigate de sustinere, sfaturi si pumni stransi.

In cele din urma, Faimosii si-au recuperat dreptul de a locui in casa, iar emisiunea a culminat cu eliminarea primului concurent din competitie. Rafaela a parasit reality-ul, in urma voturilor telespectatorilor.

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii si comentatorul probelor, a facut si un anunt extrem de important. Sambata aceasta, de la ora 20:00, se va difuza o editie fabuloasa „Exatlon”, cele doua echipe rivale vor deveni una singura pentru a reprezenta Romania intr-o confruntare istorica, o premiera in materie de asemenea formate! Echipa Exatlon Romania se va lupta cu echipa Exatlon Mexic.

Luptatorii din echipa tarii noastre vor avea ocazia sa demonstreze ca sunt adevarati sportivi, ca au vointa de fier si ca pot trece peste orgolii pentru un tel comun si nobil. Se anunta, asadar, o competitie internationala demna de campionat mondial, sambata seara, de la ora 20:00, la Kanal D! Forta fie cu Exatlon Romania!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top