Connect with us
Ce se întâmplă cu românul condamnat la moarte în Malaezia. Anunțul făcut de avocatul său

Știri

Mama lui Ionuț Gologan a dezvăluit ce i-a spus fiul său în ultima discuție avută

Mama lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, trece prin momente foarte dificile.

Într-o ultimă discuție avută cu fiul ei, femeia a aflat că acesta este cu moralul la pământ și că nimeni nu îl mai ajută. Mama românului condamnat la moarte a mai spus că Ionuț nu a primit decât o parte din banii de la Gigi Becali.

Este cu moralul la pământ, este dezamăgit, nu-l mai ajută nimeni. Am vorbit cu el la telefon, asta mi-a spus. Singura persoană care îl vizitează este consulul României. Tatăl lui a spus multe (…)Ionuţ nu a primit decât o parte din banii de la Gigi Becali, Ionuţ ştie asta, am vorbit cu el despre asta. Asta a făcut tatăl lui. De mine au spus unii că n-am avut grijă de fiul meu, dar am conştiinţa împăcată, am făcut şi fac tot ceea ce este omeneşte posibil, a declarat mama lui Ionuț Gologan, pentru cancan.ro.

Citește și: Avocatul lui Ionut Gologan, despre soarta clientului sau: „Se asteapta sa…”

Ea a mai spus că nu se poate opri din plâns după ce a vorbit cu acesta și că speră ca băiatul ei să scape de pedeapsa cu moartea.

Ionuț Gologan a fost condamnat la moarte, dupa ce în iunie 2012 a fost prins cu droguri pe teritoriul Malaeziei. Această infractiune este pasibilă de pedeaspa capitală în statul asiatic. Ultima lui șansă de a scăpa cu viață este ca sultanul statului în care a fost comisă infracțiunea să îl grațieze. Gigi Becali a fost printre cei care s-au implicat în ajutorarea tânărului, oferindu-i tatălui acestuia o sumă consistentă de bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top