Connect with us

Știri

Membru CSM, implicat într-un accident rutier! Care este starea oficialului

Membrul CSM a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu scurt timp, în apropierea sediului instituţiei. Acesta se afla într-un taxi care a lovit alte mașini.

Directorul executiv al Transparency International Romania venea la muncă, miercuri, când a avut loc accidentul. Un taxi a încercat să întoarcă pe linia continuă și a acroșat în plin trei autoturisme.

Alistar urmează să meargă la spitalul Elias

Victor Alistar va merge la spital pentru că s-a lovit la cap și are o coastă fracturată. Președintele CSM l-a văzut că sângera și l-a trimis la spital. Victor Alistar trebuie să se prezinte și în fața unei comisii din Parlament.

„Eram în taxi când ne-a lovit. Unul ne-a izbit din spate și ne-a aruncat pe contrasens, celălalt a venit din plin pe partea cu pasagerul. M-a lovit puternic cu capul de stâlpul dintre cele două uși. A curs și un pic de sânge. Membrii CSM au văzut. Dar s-a oprit. Probabil doar m-a zgâriat. Și o coastă de pe partea stângă cum a venit șoferul cu cotul”, a declarat Victor Alistar în exclusivitate pentru Antena 3.

Citeşte şi Mama Mariei Constantin, spitalizată de urgență! Reacția cântăreței: “Nu vreau să mai…

Mama Mariei Constantin a fost internată la spitalul din Balș, a anunțat avocatul Daniel Ionașcu. Conform acestuia, femeia a fost dusă la Terapie Intensivă, iar cântăreața a plecat de urgență spre mama sa.

“Se află acum la terapie intensivă la spitalul din Balş şi există posibilitatea să nu poată fi stabilizată. Totul din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat. (…).

Dacă mama Mariei Constantin moare acum la spitalul din Balş? Tot ceea ce ştiu, ştiu de la Maria Constantin”, a declarat avocatul Daniel Ionaşcu la o emisiune TV.

În platoul de televiziune era şi fostul soţ al Mariei Constantin.

“E vina mea dacă moare? Ştiţi câtă grijă am avut eu de fosta mea soacră? A fost şi la mine acasă şi a făcut tensiune, am chemat ambulanţa”, a reacţionat Marcel Toader.

La câteva minute după aceste declaraţii, Dan Capatos a anunţat mama Mariei Constantin a fost stabilizată şi externată. În prezent, artista şi Cristina Constantin sunt împreună.

De altfel, Maria Constantin şi-a făcut bagajele şi a părăsit Bucureştiul la numai câteva ore după ce a fost la judecată cu Marcel Toader. În drum spre casă, artista i-a scris un mesaj sfâşietor mamei sale şi le-a cerut tuturor să-şi dea ”jos labele” de pe mama sa.

”Mama a fost si este ingerul meu pe pamant.Din pacate Dumnezeu a ales ca tata sa ma ocroteasca dintr-o stea.Sunt cei care s-au daruit cu sufletul omului caruia eu le spuneam ca e toata dragostea mea.

Sunt pe drum spre tine mama, nu vreau sa mai plangi pentru ca nimeni nu merita lacrimile tale.

Vom trece impreuna peste toate dar singurul lucru pe care ti-l mai pot cere este sa nu imi mai spui sa suport niciodata dezamagirile nimanui de frica ca oamenii vor judeca ce e in sufletul meu.

Doar tu stii mama ce e in inima mea si tie iti sunt datoare sa te apar de toate rautatile din jur, sa iti fiu alaturi in clipe grele, sa nu te las prada unor vanatori care au drept singur scop castigul vremelnic.

Iti multumesc ca esti langa mine si ai incredere in fata in care ti-ai pus toate sperantele ca nu te va dezamagi niciodata.

Asa cum tu m-ai ocrotit la fel iti sunt si eu scut si nu voi mai permite nimanui in viata asta sa iti faca vreun rau.

Nimanui nu ii pasa de sufletul tau poate pentru ca nu au simtit ce simt eu pt o mama care si-a sacrificat toata viata pentru a-si creste copiii cu principii sanatoase.

Daca despre mine va permiteti sa spuneti orice pentru audienta , domnilor papusari va cer sa dati JOS LABELE de pe mama!”, a scris Maria Constantin pe pagina oficială de Facebook.

Maria Constantin și Marcel Toader se află în plin scandal și proces de divorț. Cei doi și-au aruncat vorbe grele prin emisiunile televizate, iar Toader a acuzat-o pe aceasta de infidelitate.

Maria Constantin a respins aceste acuzații de fiecare dată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top