Connect with us

Știri

UPDATE: Mersul trenurilor 11 ianuarie. 148 de trenuri ANULATE

Mersul trenurilor 11 ianuarie este adaptat condițiilor meteo nefavorabile. Din cauza ninsorilor, zeci de trenuri sunt anulate.

Update, ora 17.40: Trenurile înregistrează întârzieri mari la plecări, în Gara de Nord!

UPDATE ora 16.10: CFR a anunțat că la sosirea în Gara de Nord din București, au rămas în așteptate doar patru trenuri care au întârziere mai mare de 100 de minute. Începând cu ora 15.37, circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale.

”La această oră trenurile intră în condiţii normale în Gara de Nord. Circulaţia feroviară la intrarea Capitală se desfăşoară conform graficului”, se arată în comunicatul CFR SA.

Cele patru trenuri rămase în așteptare la intrarea în Gara de Nord, vor fi înscrise pentru garare pe liniile eliberate de trenurile care pleacă.

Pe ruta București – Constanța se circulă în continuare cu plug antemergător. CFr SA încearcă să asigure legătura dintre cele două orașe.  Către Constanţa va pleca un tren din Capitală la ora 19.00, iar către Bucureşti Nord va pleca un tren din Constanţa la ora 20.30.

 

Lista trenurilor ANULATE pe 11 ianuarie

Știrea inițială

„Circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de miercuri condiţiilor meteo extreme. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile orașe.

În cursul acestei dimineți încercăm să realizăm o legătură dus și una întors de la București (9:30 plecare) către Constanța și retur (7h30 plecare Constanța). Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza Regionalelor București, Craiova, Galați, Constanța.”, anunță CFR Călători.

„Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a anula sub 10% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.”, mai anunță CFR.

Știri pe aceeași temă

Drumuri închise 11 ianuarie. Situația drumurilor actualizată

Zboruri întârziate pe Aeroportul Henri Coandă. Nu există zboruri anulate

Școlile și liceele în care nu se fac ore joi și vineri- Lista pe județe

STAREA VREMII: Cod galben de ninsori abundente, actualizat. Ger și pe 12 ianuarie

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top