Connect with us

Știri

Meteorologii anunță VREME REA: 14 județe intră sub COD GALBEN

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă începând de miercuri noapte, pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad, dar şi pentru zonele montane din alte unsprezece judeţe.

Rafalele de vânt în zonele joase vor ajunge la 75 de kilometri la oră, în timp ce la munte viteza vântului va depăşi o sută de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, în cursul nopţii de miercuri spre joi vântul se va intensifica treptat, la început în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi Occidentali, iar din dimineaţa zilei de joi şi în Banat şi local în Crişana, scrie news.ro.

Vântul va avea intensificări în zona de munte

”În judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad vor fi rafale de 55 … 75 km/h, iar la munte vor depăşi 80 km/h şi temporar, pe crestele cele mai înalte ale Carpaţilor Meridionali, 90…100 km/h”, anunţă meteorologii.

Potrivit meteorologilor, sunt vizate zonele montane din unsprezece judeţe din vestul şi centrul ţării.

Local şi temporar vântul va avea intensificări şi în regiunile estice, sud-estice, precum şi în cele nord-vestice, dar cu viteze ce se vor situa în general între 50…55 km/h.

Pe arii restrânse la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Informarea meteorologilor este valabilă de miercuri noapte de la ora 2.00, până joi, ora 22.00.

Citeşte şi 3 zodii de care să te fereşti de Revelion. Iţi vor purta ghinion tot anul dacă le ai în preajmă

În mod normal, oamenii se feresc de pisica neagră pentru că se spune că aduce ghinion. Ei bine, se aude că de Revelion trebuie să te ferești și de anumiți oameni.

Nu vrei să îți strici petrecerea pentru că stai pe lângă persoane ghinioniste și încărcate cu energie negativă.

Nu este cazul să te panichezi. Totul va decurge așa cum ai plănuit dacă te ferești de trei tipuri de persoane.

Află care sunt zodiile care vor purta ghinion în seara de Revelion în rândurile de mai în jos!

De ce zodii trebuie să te ferești în noaptea de Revelion

Este bine cunoscut faptul că nativii din zodia Leu sunt persoane destul de ghinioniste. Nu prea reușesc să facă ceea ce își propun și totul funcționează numai cu foarte multă bătaie de cap. De data aceasta lucrurile stau puțin diferit în sensul în care nu vor fi ei cei ghinioniști.

Dacă ai prieteni în zodia Leului, încearcă să nu stai prea mult timp în preajma lor.

Nu îți dorești ca în noaptea dintre ani să îți verse cineva un pahar de vin pe rochie, să te calce pe pantofi sau să se blocheze liftul chiar când ceasul a vestit intrarea în 2018.

Un și mai mare ghinion îl poartă nativii din zodia Pești. Ei nu vor trece ca peștele prin apă în noaptea de Revelion. Vor lăsa numai urme în urma lor și o să provoace o mulțime de probleme celor care petrec pe lângă ei.

Încearcă să nu stai pe lângă o persoană din această zodie când se aprind artificiile. Este foarte posibil ca o petardă să îți pocnească la picioare. Ai mare grijă!

Care este zodia care îți aduce cel mai mult ghinion

Primul loc pe podiumul zodiilor care poartă cel mai mult ghinion este ocupat de zodia Capricornului. Nativii din această zodie sunt foarte bolnăvicioși.

În noaptea de Revelion vor strănuta și vor îți vor sufla nasul în continuu! Încearcă să nu stai prea mult în preajma lor, asta dacă nu vrei să te pricopsești cu o răceală frumoasă chiar înainte de plecarea la munte cu prietenii tăi. Take care!

Citeşte şi Sorana Cîrstea, moment terifiant: “Instant a venit un miros de ars, am văzut moartea … “

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top