Connect with us
Meteorologii au actualizat prognoza METEO! Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

Știri

Meteorologii au actualizat prognoza METEO! Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

Vremea ne joacă feste. După câteva zile cu temperaturi de vară un val de aer rece a ajuns peste țara noastră. Au fost ploi și vijelii iar temperaturile au scăzut atât de mult încât au ajuns sub cele normale perioadei din calendar.

De astăzi vremea se schimbă din nou. Joi și vineri temperaturile scăzute vor dispărea, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

În țară, joi, temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade, iar minimele între 3 și 11 grade. Cerul va fi variabil în jumătatea de sud a țării și mai mult noros în cea de nord.

Pe arii restranse, cel mai probabil în Maramureș nordul Crișanei și Transilvania, va ploua slab, îndeosebi spre seară și noaptea.

Citește și VREMEA de Crăciun şi Revelion. Anunţul făcut de meteorologi

În zonele montane vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales în zona montană. Dimineața, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

Vineri, în vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi noros și va ploua, în general, slab cantitativ. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar innorări si ploi slabe.

Pe arii restranse, vor fi posibile, pe parcursul noptii. In zona montană inaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va prezenta intensificări temporare, îndeosebi la munte. Temperatura aerului va continua să crească și va avea maxime cuprinse între 12 și 22 de grade și minime între 4 și 12 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top