Connect with us
Mihaela Buzărnescu și Heather Watson s-au calificat semifinale la Turneul de la Nottingham

Știri

Mihaela Buzărnescu și Heather Watson s-au calificat semifinale la Turneul de la Nottingham

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu şi britanica Heather Watson s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu la turneul WTA pe iarbă de la Nottingham (Marea Britanie). Turneul este dotat cu premii totale de 226.750 dolari, iar cele două sportive au învins cuplul Priscilla Hon (Australia)/Dalila Jakupovic (Slovenia) cu 7-6 (2), 6-3 .

Buzărnescu şi Watson au obţinut victoria într-o oră şi 22 de minute. În primul set, perechea româno-britanică a condus cu 3-0 şi 4-1, dar adversarele au egalat, 4-4. S-a mers cap la cap şi s-a ajuns în tiebreak, unde Buzărnescu şi partenera ei s-au desprins rapid la 5-0 şi au încheiat cu 7-2. În setul secund, Buzărnescu şi Watson au condus cu 4-0 şi nu au avut probleme să încheie meciul.

Citește și: Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5, la Roland Garros. Performanță de excepție pentru româncă

Învingătoarele şi-au asigurat un cec de 3.435 dolari şi 110 puncte WTA la dublu. Adversarele lor din penultimul act vor fi Lizette Cabrera (Australia) şi Irina Falconi (SUA).

Buzărnescu este calificată şi în sferturi la simplu, după 6-3, 5-7, 6-3 cu Falconi.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Buzărnescu, eliminată în optimi la Roland Garros de Madison Keys

Drumul Mihaelei Buzărnescu la Roland Garros s-a terminat. Jucătoarea cu cea mai spectaculoasă ascensiune din circuitul WTA a fost eliminată în optimile turnelui de Mare Şlem.

Citește și: Simona Halep, ironizată de Charlie Hebdo: „Fier vechi, fier vechi“

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă clar de americanca Madison Keys, a 13-a favorită, cu 6-1, 6-4, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Buzărnescu (30 ani, 33 WTA), cap de serie numărul 31, aflată pentru prima oară pe tabloul principal la Roland Garros, s-a înclinat după doar 65 de minute.

Românca a jucat la nivelul său obişnuit doar în finalul meciului, însă revenirea ei a fost tardivă, iar Keys (23 ani, 13 WTA) a câştigat fără emoţii.

Buzărnescu a făcut doar act de prezenţă în primele trei ghemuri ale meciului, după care a reuşit să îşi realizeze serviciul. Keys, care a servit impecabil în acest meci şi a arătat un nivel ridicat de joc, a câştigat apoi următoarele trei ghemuri, având dificultăţi doar în ultimul, în care a fructificat abia a cincea minge de set. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top