Connect with us
Mihai Trăistariu despre câștigătoarea Eurovision România 2019

Știri

Mihai Trăistariu concurează ÎMPOTRIVA României la Eurovision

Mihai Trăstariu a fost oficial acceptat în selecția Eurovision 2019 Belarus. Dacă artistul va câștiga, Mihai Trăistariu va concura împotriva României la Eurovision 2019.

Mihai Trăistariu despre participarea sa la Eurovision Belarus

„Am primit mail-ul de confirmare pentru selecția Eurovision Belarus. Doar că … piesa trimisă are 3 minute și … 3 secunde în plus. Cum naiba? Că a fost concepută de 3 minute fix.

Citește aici: Mihai Trăistariu a dezvăluit cât de dotat este. Ce dimensiuni are „bărbăția” artistului FOTO

Și aceeași piesă mp3 a fost trimisă și la selecția din România. Și a intrat în semifinale. Mă rog… S-o fi lungit pe drum spre Belarus. 😋😋😋 În fine… trebuie decupată până la maximum 3 minute că să între în audiții. Deci… revin. M-am înscris oficial la Eurovision Belarus. Să-mi țineți pumnii strânși!

Păcat că nu mai puteți scrie Hai România! O să-mi scrieți simplu: Hai, Mihai! Începând cu 2019 o să-mi dau tot interesul să câștig locul I la acest Eurovision internațional. Parcă sunt mai determinat că niciodată. Din păcate nu pentru România”, este mesajul transmis de Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision România

Ca în fiecare an Mihai Trăstariu face spectacol, nu doar pe scenă ci și cu scandaluri cu privire la organizarea Eurovision România.

Citește aici: Mihai Trăistariu, dezvăluiri neștiute despre viața lui: „Mi-era frică. Nu ar trebui să povestesc”

În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări.

Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale […]

Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezinta multe ‘mistere’

Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzica mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit!”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2019-02-02T01:40:08+02:00 at 1:40

    foarte bine! nu are decat! la noi nu avea absolut nici o sansa macar! cine il vota pe bune acum! eu am zis spus cum vreau sa il vad aud etc travestit uite asa! am vazut ca ii place sa arate ca o femeie! sa isi faca o schimbare de sex! mai ales ca are sansa sa nu ramana singur! ii fac curte barbatii! de nu ai treaba! dar asa daca vrea sa fie gay homosexual si nu travestit! e problema lui!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top