Connect with us
Oana Roman şi-a dus mama la spital: "Nu se simţea foarte bine"

Știri

Mioara Roman a fost internată de urgență la spital

Oana Roman şi-a dus mama la spital. Mioara Roman nu s-a simţit foarte bine, iar vedeta a decis să meargă cu ea la spital pentru a i se face un set de analize.

Mioara Roman s-a internat în spital pentru o zi, timp în care i se vor face analize şi investigaţii. Fiica ei, Oana, a dezvăluit pe reţelele de socializare că mama ei nu s-a simţit bine şi a preferat să meargă cu ea la medic.

„O să îi facă o internare de o zi ca să îi facă nişte analize şi investigaţii pentru că nu se simţea foarte bine”, spus Oana Roman.

Recent, Oana Roman şi Marius Elisei au ajuns la spital şi cu fiica lor, Isabela, care a răcit şi a avut nevoie de tratament.

„După mai bine de un an în care Isa n-a mai făcut deloc febră și n-a mai răcit, am ajuns din nou la doctor. Sperăm că totul o să fie bine”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Citește aici: Ce a răspund fiica Andreei Bălan când a fost întrebată unde este mama ei

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top