Connect with us
Momente GRELE pentru un celebru actor din serialul Las Fierbinți. Ce i-au transmis fanii

Știri

Momente GRELE pentru un celebru actor din serialul Las Fierbinți. Ce i-au transmis fanii

Actorul a dezvăluit printr-un mesaj făcut public că are probleme de sănătate serioase şi că nu va fi prezent la evenimentul de la Sala Palatului, unde urma să urce pe scenă.

În mesajul alarmant pe care l-a făcut pe internet, Giani, aşa cum îi spun prietenii, dar mai ales fanii, nu a oferit amănunte despre starea lui de sănătate sau despre rezultatele analizelor şi nici despre diagnosticul pus de medici.

Cel mai probabil, specialiştii încă nu au ajuns până acum la o concluzie, mai ales că actorul Costi Diţă a spus că e încă în investigaţii.

Mesajul postat de artist este următorul

Anul acesta nu o să particip la spectocolul de la Sala Palatului.

M-am gândit foarte mult înainte să iau decizia asta. Îmi pare rău pentru oamenii din public care vor fi dezamăgiţi, dar decizia asta a apărut strict din cauza unor probleme de sănătate complicate…

Nu vreau să întru în detalii medicale, dar pot să spun că am aşteptat până în ultimul moment să văd dacă starea mea fizică se va îmbunătăţi. Din păcate, nu e cazul, sunt în pline investigaţii în încercarea de a descoperi cauza.

Îmi pare tare rău, dar prefer să ne vedem la anul sănătoşi şi sper că toată povestea asta complicată o să dispară şi poate o să ajung să fac şi glume pe tema asta.

Sper din tot sufletul să mă înţelegeţi”, a scris Constantin Diţă pe o reţea de socializare. Mesajul actorului de 37 de ani nu a rămas fără ecou.

Prietenii virtuali i-au scris imediat iar postările au strâns rapid foarte multe aprecieri.

„Multa sanatate, Doamne-ajuta sa fie bine!”, „Multa sanatate si ganduri bune”, „Esti o persoană puternică, Giani. Te faci bine si o iei de la capat” sunt trei dintre mesajele primite de la fani la postarea făcută.

Citește și Momentul în care a fost prinsă criminala de la metrou. Cum a fost recunoscută

Ce se va întâmpla cu Magdalena Şerban după expertiza psihiatrică. Atacatoarea de la metrou a fost recunoscută ca în filmele poliţiste. Victime ei, tânăra care a supravieţuit, a fost martorul-cheie pentru anchetatori. Chiar dacă era în stare de şoc, a reuşit să o identifice.

Magdalena Şerban a atacat-o din spate pe Alexandra, când aceasta era cu ochii în telefon. Tânăra de 20 de ani a reuşit să scape din mâinile atacatoarei cu doar câteva secunde înainte ca trenul să ajungă la peron.

Speriată, a urcat în metrou, în timp ce Magdalena Şerban o urmărea cu privirea de pe peron.

Câteva ore mai târziu, Alexandra i-a ajutat pe poliţişti să confirme că cea capturată este agresoarea de la metrou. A recunoscut-o după ce a privit-o îndelung dintr-o cameră specială.

Magdalena Şerban urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice

Recunoaşterea a avut loc ca-n filme, dintr-o cameră cu oglinzi. A fost dificil, pentru că, în momentul atacului, agresoarea avea capul acoperit cu o eşarfă.

Însă, Alexandra şi-a adus aminte că a mai întâlnit-o cu câteva clipe înainte de tentativa de omor.

“Dacă se va constata că nu este responsabilă pentru faptele ei, printr-o hotărâre judecătorească va fi internată într unul din cele 4 spitale, din ce ştiu eu, în a supraveghea şi trata persoanele cu probleme psihice, dar care au un comportament violent extrem”, explică Dan Antonescu specialist criminolog.

Citește și Vrea să pună cenuşa mamei sale în mâncarea de Crăciun. Ce explicaţie are pentru acest gest

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top