Connect with us
Mureș. Accident în Balda. Un mort şi şapte răniţi în urma unui accident petrecut pe DN 151

Știri

Mureș. Accident în Balda. Un mort şi şapte răniţi în urma unui accident petrecut pe DN 151

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini, pe drumul judeţean 151, pe raza localităţii Balda, a anunţat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, una dintre maşini a luat foc imediat după impact, iar cele opt victime au fost încadrate de echipajele medicale pe coduri de urgenţă, una pe cod negru, una pe cod roşu, trei pe cod galben şi trei pe cod verde.

Citește și: Fiul lui Miron Cozma s-a urcat beat la volan și a făcut accident! Cum l-au găsit oamenii legii

Reprezentanţii ISU Mureş au precizat că în maşina cuprinsă de flăcări erau trei persoane care au fost scoase de către localnici, persoana încarcerată aflându-se în cea de-a doua maşină.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că traficul rutier este blocat în zonă.

Cetăţean american, mort într-un accident rutier la Albeşti, după ce a adormit la volan

Un cetăţean american aflat la volanul unei Dacii Logan a murit miercuri seara, pe Drumul Naţional 13 E 60, în localitatea Albeşti, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRPD) Braşov.

„Pe DN13 (E60), kilometru 108+950, în localitatea Albeşti, conducătorul unui autoturism Dacia Logan înmatriculat în judeţul Alba, care circula dinspre Braşov spre Sighişoara (cetăţean american), a adormit la volan şi a pătruns pe sens opus sub semiremorca unui autotractor, care circula din sens opus. Conducătorul auto a decedat”, a arătat DRPD Braşov.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că la locul accidentului de la Albeşti s-a deplasat Detaşamentul Sighişoara cu Autospecială cu Apă şi Spumă, cu autospeciala de descarcerare şi cu 10 subofiţeri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top