Connect with us
A murit Grigore Obreja, fost campion la kaiac-canoe

Știri

A murit Grigore Obreja, fost campion la kaiac-canoe

A murit Grigore Obreja, un fost mare campion roman la kaiac-canoe. Sportivul s-a stins din viata la varsta de 48 de ani. Avea cancer.

Anuntul decesului a fost facut in aceasta dimineata de Federatia Romana de Kaiac-Canoe printr-un comunicat de presa. Sportivul a cucerit inimi in anul 1994 fiind campion mondial la kaiac-canoe. Grigore Obreja nu s-a lasat mai prejos nici in anii urmatori. In 1996 a luat medalia de bronz la Olimpiada din acel an, in proba C2 pe o distanta de 500 de metri.

Obreja a fost campion al Romaniei de nu mai putin de 33 de ori. Dupa ce s-a retras din lumea sportului, sportivul s-a stabilit in Franta.

A murit Ted Dumitru, cel mai tanar antrenor din istoria primei ligi din Romania

A murit o vedeta a show-ului Top Gear

„Federatia Romana de kaiac-canoe anunta cu mare regret trecerea in nefiinta a fostului canoist Grigore Obreja. Ca rezultate, Grigore Obreja a fost campion mondial in 1994 (Mexic), a obtinut locul 3 la Jocurile Olimpice din 1996 (Atlanta) in C2 pe 500 m.

Incinerarea va avea loc vineri, 3 iunie, in Franta, unde Grigore Obreja era stabilit. Federatia Romana de kaiac-canoe transmite condoleante familiei si celor care l-au cunoscut pe fostul mare sportiv. Dumnezeu sa-l odihneasca”, transmite Federatia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top