Connect with us
Polițiștii din Craiova au deschis dosar penal, după ce o minoră de 14 ani, instituționalizată la un centru de plasament a născut.

Știri

O fată de 14 ani a născut un băieţel! Ea locuiește într-un centru de plasament! Incredibil cine este tatăl copilului

Polițiștii din Craiova au deschis dosar penal, după ce o minoră de 14 ani, instituționalizată la un centru de plasament, a rămas însărcinată și a dat naștere unui băiețel.

Angajații Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj susțin că s-a ajuns în această situație deoarece minorii nu sunt non-stop sub supraveghere, ci doar atunci când se află în centru.

Minora a născut la sfârşitul anului trecut la maternitatea Spitalului nr. 2 din Craiova. Imediat după naştere, bebeluşul a fost luat în grijă de un asistent maternal, iar fata s-a întors la centrul de plasament.

Se pare că tatăl bebelușului este tot un minor, din același centru de plasament.

Ele merg la şcoală şi noi la şcoală nu ne ducem cu ele. Ele pleacă cu bilet de voie, noi le dăm bilet de voie pentru că aşa scrie regulamentul. Noi avem cât putem….,dar”, le-a spus o supraveghetoare a centrului, celor de la cancan.ro.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj a demarat o anchetă în acest caz, şi îi consiliază pe cei doi părinţi.

„S-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu minor.

În prezent, dosarul este în cercetare şi se aşteaptă rezultatul unui raport de examinare medico-legală”, spune Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

După finalizarea cercetărilor, se va stabili unde va rămâne bebelușul.

Fata de 14 ani este foarte atașată de copil și a postat pe contul de Facebook un mesaj înduioșător.

„Câteodată îmi vine să renunţ, zic că nu mai pot, dar de dragul tău am puterea să trec peste tot. Te iubesc, îngeraşul meu mic”, spunea fata pe facebook, ca descriere la poza în care ea apare cu bebeluşul.

Citește și: Gestul făcut de Alexandra Marin, înainte de a fi ucisă la coafor. Tatăl victimei militarului din Titu a dezvăluit: “Acum o săptămână…

Citește și: Ziua în care te-ai născut îți poate prezice destinul. Ce trebuie să faci pentru a avea viaţa pe care ţi-o doreşti

1 Comment

1 Comment

  1. Corina

    2018-02-04T07:46:55+02:00 at 7:46

    Da’ cand minoritarii se „casatoresc” cu minore sau intre minori nu se sesizeaza nimeni?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top