Connect with us
crimă

Știri

O nouă crimă groaznică în România: Și-a ucis iubita cu toporul! Cine este victima și ce spun polițiștii

O femeie din comuna Pogana a fost ucisă sâmbătă de concubinul său, bărbatul aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu toporul în zona capului, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Cei doi parteneri, care aveau împreună doi copii, se certau frecvent, potrivit anchetatorilor, iar bărbatul era cunoscut ca având un comportament agresiv.

„Cu o zi înainte de producerea crimei, bărbatul a depus la Postul de Poliţie Pogana o plângere pentru lovire şi furt, în care îşi reclama concubina că l-a lovit şi i-a sustras o sumă de bani.

Poliţiştii au mers la locuinţa celor doi, unde au găsit-o doar pe femeie, în urma cercetărilor constatându-se că cele reclamate nu se confirmă”, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În cursul zilei de sâmbătă, pe fondul unor discuţii anterioare, între cei doi concubini a izbucnit o ceartă, femeia s-a încuiat într-o cameră a casei, dar bărbatul a spart uşa şi a intrat peste partenera sa.

„Agresorul a spart uşa cu un topor, a intrat peste victimă şi a lovit-o pe femeie cu toporul, în urma loviturilor primite, aceasta decedând”, a precizat procurorul criminalist Alice Diana Ruja.

Cadvrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei.

Te-ar putea interesa și: O femeie a fost omorâtă în bătaie de un adolescent băut, în plină zi, în centrul comunei Solonț

Victima ieșise de la Poștă și mergea spre casă când băiatul de 16 ani s-a năspustit asupra ei din senin. Se pare că ar fi vrut să o jefuiască.

Adolescentul a tras-o pe femeie în curtea școlii și a lovit-o cu brutalitate, cu pumnii și cu picioarele. Un alt băiat, care era cu agresorul, a încercat să îl oprească, dar nu a reușit.

Femeia a reușit să scape și a ieșit pe stradă, dar băiatul a urmărit-o și a lovit-o din nou până a ucis-o. A fost arestat și este cercetat pentru omor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top