Connect with us
O nouă emisiune pentru Victor Slav, la Kanal D!

Știri

O nouă emisiune pentru Victor Slav, la Kanal D!

Kanal D se pregătește de o nouă emisiune. După ce show-ul WOWbiz s-a încheiat odată cu acest sezon, Victor Slav revine cu un nou show de noapte.

Acesta îi va avea drept colegi de platou pe Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, iar emisiunea ar urma să se numească „Vulturi de noapte”, anunță postul de televiziune.

„Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la Exatlon. Înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonam pe toate planurile.

Acest nou show pe care îl vom prezența, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a declarat Giani Kiriță, pentru sursa citată.

“Asocierea între noi trei va fi clar, demnă de Oscar! Eu cu Giani Kiriță ne cunoaștem foarte bine pentru că am petrecut foarte mult timp împreună, într-o perioadă foarte scurtă.

Cred că Victor Slav, de cealaltă parte, este cel care ne va ține pe linia de plutire și va contrabalansa situația, atunci când va fi cazul. Așa că aceste ingrediente vor da naștere unui spectacol pe cinste”, a povestit Cătălin Cazacu.

“Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potrivește perfect și în care ne vom pune în valoare punctele forte care ne caracterizează.

Va fi un format TV unic pe piața media din România care va revoluționa tot ceea ce înseamnă această industrie.

De abia aștept reîntâlnirea cu fanii noștri, să îi binedispunem și să le aducem zâmbete pe chip”, a adăugat Victor Slav.

Nu ratați, din toamnă, la Kanal D, întâlnirea cu “Vulturii de noapte” –  Giani Kiriță, Victor Slav și Cătălin Cazacu – într-un nou late night show, care se anunță a fi unul ieșit din tipare!

Citește și: Andreea Mantea îi ia locul Biancăi Drăgușanu! ”Îmi este atât de drag și mi se potrivește!”

1 Comment

1 Comment

  1. Irina

    2018-08-02T17:33:30+03:00 at 17:33

    Sper ca Slav sa nu faca ce a facut in emisiunea aia de doi bani cu aprobarea si laudarea acelei isterice de PamperSilvia!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top