Connect with us
Oana Zavoranu si-a indemnat prietenii de pe Facebook sa vina alaturi de ea la un protest impotriva uciderii si maltratarii animalelor din Romania.

Știri

Oana Zavoranu anunta un protest fara precedent: „Va astept alaturi de mine si de…”

Oana Zavoranu a anuntat pe Facebook ca va participa la un protest impotriva maltratarii si uciderii animalelor din Romania. Manifestatia va avea loc duminica, in Piata Victoriei din Capitala.

„Va astept alaturi de mine si de cei care iubesc animalele, duminica, incepand cu orele 15:00-19:00, pentru a fi cat mai multi, impotriva nemernicilor care maltrateaza si omoara animalutele fara aparare, cat si pentru a cere pedepse reale (PUSCARIE), pentru lichelele care de asemenea isi fac un scop in viata din a omora animalutele sau a le chinui.

Citeste si: Andreea Marin, UMILITA de Zavoranca! Ce a putut sa spuna

Este sansa lor de a le crea si asigura o viata mai buna in Romania, prin prezenta voastra la acest protest. Daca sunteti cu adevarat iubitori de animale, nu aveti cum sa nu fiti alaturi de mine la acest protest fara precedent.

Daca doar va dati iubitori de animale, stati acasa si priviti vinovati la ororile care se intampla zilnic. OARE DORMITI LINISTITI CU CAPUL PE PERNA, SUNT SIGURA CA NU….ASA CA VA ASTEPT !!! DUMINICA…”, a scris Oana Zavoranu pe contul sau personal de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top