Connect with us
CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț în zilele de Valentine's Day și Dragobete, respectiv 14 și 24 februarie.

Știri

Ofertă CFR Călători: Bilete la jumătate de preț de Valentine’s Day și Dragobete

CFR Călători vine cu o ofertă de Valentine’s Day şi Dragobete. Biletele vor fi vândute la jumătate de preț în aceste două zile.

Bilete de tren la jumătate de preţ vor fi puse în vânzare de CFR Călători pentru zilele de 14 şi 24 februarie – Valentine’s Day şi Dragobete.

Bilete de tren la jumătate de preț de Valentine’s Day și Dragobete

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoriile la clasa 1 şi a 2-a. Se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio şi este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, potrivit companiei.

Potrivit CFR Călători, oferta este valabilă pentru cele 26 de trenuri din anexă. Nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral.

„În gara vieţii opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Şi chiar dacă pare că acesta nu ne aşteaptă, merită să alergăm după el.”, a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

CFR Călători aşteaptă cuplurile de îndrăgostiţi în 14 şi 24 februarie să imortalizeze momentele de iubire printr-o fotografie sau printr-o declaraţie la megafonul din Gara de Nord Bucureşti. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook denumit “Iubeşte şi călătoreşte!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top