Connect with us
Compania TAROM lansează Oferta ’’Săptămâna preţurilor îndrăgostite’’ şi te invită să îţi surprinzi jumătatea cu bilete de avion de la 99 de euro.

Știri

Oferte TAROM: Bilete de avion de la 99 de euro dus-întors, în cadrul „Săptămânii prețurilor îndrăgostite”

TAROM a pregătit oferte la achiziționarea de bilete de avion, în ultima săptămână din luna Ianuarie 2018.

Compania TAROM lansează Oferta ’’Săptămâna preţurilor îndrăgostite’’ şi te invită să îţi surprinzi jumătatea alegând o super ofertă de călătorie la bordul aeronavelor sale.

În perioada  29 Ianuarie-2 Februarie 2018, Compania TAROM pune în vânzare bilete de avion la tarife începând de la 99 euro dus-întors, cu toate taxele incluse.

Oferta este valabilă pentru călătoriile pe cursele operate de TAROM în perioada 14 Februarie – 1 Aprilie, respectiv 16 Aprilie-15 Iunie 2018 (data ultimului retur). Aceasta este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Toţi pasagerii noştri beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală , catering la bord, respectiv check-in.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi cele autorizate din ţară şi de peste hotare.

Aşadar, fie că sunteţi romantici, iubitori de cultură sau de natură, vă invităm să profitaţi de una dintre super ofertele noastre.

Vă aşteptăm cu drag la bordul aeronavelor noastre, căci o vacanţă plăcută începe şi se termină cu TAROM!

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).­

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top