Connect with us
OLT: Accident în Redea - Trei oameni au murit

Știri

OLT: Accident în Redea – Trei oameni au murit

Un accident grav a avut loc în localitatea Redea din județul Olt, marți, la orele prânzului.

Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident rutier produs marţi în localitatea Redea, la faţa locului intervenind şi un elicopter SMURD care va transporta unul dintre răniţi, un băiat de 12 ani, la un spital din Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Toate cele cinci victime se aflau într-un autoturism, un taximetru, care a lovit un stâlp de la intrarea în comuna Redea.

Trei bărbaţi au murit, iar o femeie şi un copil de 12 ani au fost răniţi.

Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi va fi transportat la un spital din Craiova, iar femeia, conştientă, va fi transportată la spitalul Municipal Caracal.

„Un autoturism în care se aflau cinci persoane a fost implicat într-un accident. Două dintre persoanele din maşină au rămas încarcerate. Acţionează o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

A intervenit şi elicopterul SMURD Craiova care a preluat copilul spre a-l trasnsporta la un spital din Craiova. Sunt trei persoane decedate, trei bărbaţi. al doilea rănit este o femeie”, a precizat Băsăşteanu.

Accident și în județul Sibiu

Un accident rutier care s-a produs marți, la orele dimineții, a dus la blocarea drumului național DN14, la ieșirea din localitatea Șura Mare. Ulterior, echipajele de urgență au reveni

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Sibiu, circulaţia auto pe DN14 Mediaş – Sibiu a revenit la normal.

Pentru a permite unor utilaje de mare tonaj să îndepărteze de pe carosabil o remorcă a unui autotren care a fost implicată în această dimineaţă într-un accident rutier, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri la km 10, la ieşirea din localitatea Şura Mare către Mediaş.

Citește și: Accident grav între Ungra și Dăișoara, cu mai multe victime. Cine a produs tragedia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top