Connect with us
Paula Chirila, dezvaluire-soc

Știri

Paula Chirila, prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”: „Mi-am prins sotul cu alta femeie”

Paula Chirila, prezentatoare emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, a oferit un interviu pentru Antena Stars si a facut dezvaluirii din viata ei intima. Prezentatoarea a povestit un episod, care a bulversat-o. A descoperit ca sotul sau vorbea cu o alta femeie.

„Sotul meu a intrat pe Facebook de pe laptopul meu. Crezand ca e Facebook-ul meu am intrat in mesaje si am descoperit niste discutii. Era o domnisoara de la o banca si se stabilea o intalnire. Si eu m-am schimbat un pic. El a vazut schimbarea de atitudine si m-a intrebat: de ce? Noi discutam orice. Eu ii raspundeam mai in raspar, eram sarcastica. Nu intelegea de unde vine. Si el m-a intrebat: ce ai? Te rog sa imi explicit ce se intampla! Si mi-a explicat ca s-a intalnit. Era o intalnire la un restaurant de la parterul blocului unde lucra el. Am avut discutii pe aceasta tema. L-am crezut pentru ca am vrut sa cred.” a povestit Paula Chirila la Antena Stars.

Paula Chirila ramane prezentatoarea Mireasa pentru fiul meu, cel putin asa a lasat prezentatoarea sa se inteleaga in deschiderea sezonului 6.

Mireasa pentru fiul meu a inceput pe 3 septembrie cu sezonul 6, iar concurentii au intrat in casa prezentati de Paula Chirila.

In timpul prezentarii unui concurent Paula a declarat in direct: „O sa ma tot vezi, tot anul!”, fapt ce lasa sa se inteleaga ca Mirela Boureanu Vaida nu se mai intoarce la MPFM cel putin pana in sezonul urmator daca va mai exista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top