Connect with us
DECIZIA de ultimă oră a magistraților în cazul polițistului pedofil. Ce se întâmplă cu Eugen Stan

Știri

Pedofilul din Capitală a fost prins. Unde a fost găsit agresorul

Un bărbat a fost reținut și se crede că este suspectul de pedofilie care a abuzat sexual doi copii în lift.

Individul are toate semnalementele celui de pe camerele de supraveghere și a fost dus acum la audieri la Secția Omoruri. Șeful Poliției Capitalei a fost văzut în repetate rânduri la această secție.

Pedofilul căutat de patru zile a fost prins de polițiști. El a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta.

Bărbatul este acuzat că a agresat doi minori într-un lift, dintr-un bloc din Capitală

Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie.

La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

Cei de la IML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual.

Citește și O mare cântăreață a murit: “A plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie!”

Este tragedie în lumea artistică internațională. Îndrăgita artistă franceză France Gall s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

Gall suferea de cancer și s-a stins din viață duminică dimineața.

“Sunt cuvinte pe care nu aş fi vrut să le pronunţ niciodată. France Gall a plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie, după ce, timp de doi ani, a înfruntat, cu discreţie şi demnitate, recidiva unui cancer”, a declarat într-un comunicat Geneviève Salama.

Autoarea hitului “Poupée de cire, poupée de son” a fost internată, la jumătatea lunii decembrie 2017, în Spitalul american din Neuilly, lângă Paris, fiind diagnosticată, potrivit unui comunicat oficial, cu o infecţie severă.

Cântăreaţa, care a câştigat concursul muzical Eurovision în 1965, a fost diagnosticată cu cancer la sân la un an după decesul prematur al soţului ei, cântăreţul şi compozitorul Michel Berger, în 1992, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

După decesul fiicei sale, Pauline, în 1997, France Gall s-a retras de pe scenă, însă, în 2015, a jucat în comedia muzicală “Résiste”, un memento al hiturilor interpretate alături de Michel Berger.

Te-ar putea interesa și: A murit de cancer în ziua de Crăciun. Mesajul lăsat este sfâșietor

Mesajul sfâșietor al unei tinere mame care a murit de cancer în ziua de Crăciun, la doar o lună după diagnosticul cumplit.

Cu doar o lună în urmă, o tânără mamă din Marea Britanie a observat niște zgârieturi ciudate pe corp, însă le-a tratat cu umor, spunând că nu sunt grave.

Kirsten Hawksey, de 23 de ani, din regiunea Merseyside, mama unei fetițe de aproape doi ani, a căutat simptomele pe care le-a resimțit pe Google și a râs.

Însă, la îndemnul familiei și prietenilor, ea a mers la doctor, unde, pe data de 27 noiembrie, a primit un diagnotic cumplit: leucemie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top