Connect with us
Crin Antonescu ar putea fi soluția pentru șefia PNL crede Alina Gorghiu. Senatorul liberal a declarat că nu s-ar împotrivi acestei decizii.

Politic

Alina Gorghiu îl vede pe Crin Antonescu o soluție pentru șefia PNL

Alina Gorghiu vede în Crin Antonescu soluția pentru șefia PNL. După aproape un sfert de secol de politică, Crin Antonescu a refuzat să mai candideze la parlamentare şi a anunţat că se retrage din viaţa publică.

Alina Gorghiu: „Crin Antonescu poate fi o soluţie în interiorul PNL”

Cu privire la faptul că Antonescu ar putea fi o soluție pentru șefia PNL, Alina Gorghiu a răspuns afirmativ.

„Niciodată n-am încetat să cred că Antonescu poate fi o soluţie în interiorul PNL o soluţie activă, ce se va întâmpla la congres vom vedea. Cred însă în ideea de competiţie. Dacă va vrea să intre în această competiţie m-aş bucura foarte tare să o facă”.

Ce spune Crin Antonescu despre revenirea în politică

”Nu am plecat din PNL. Dacă mă interesează lucruri despre conducerea PNL? De câte ori să vă spun, nu! Eu nu cred că doamna Gorghiu a făcut o ofertă, pentru ca PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tăriceanu, ceea ce mi se pare scandalos. Dacă îmi voi forma o părere despre cine aș considera că e mai potrivită la conducerea PNL, o să spun asta, dar colegilor mei.

Am vrut să dau un răspuns, ca să nu vă mai perpeliți, dar nu mă interesează. PNL va ieși din această fundătură.”, a spus Crin Antonescu la B1 TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top