Connect with us

Politic

Băsescu o roagă pe Sevil Shhaideh să nu accepte funcția de prim-ministru

Fostul președinte Traian Băsescu i-a cerut lui Sevil Shhaideh, prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de Facebook, să nu accepte funcția de premier.

După ce miercuri a spus că nu o cunoaște, liderul PMP a revenit cu un mesaj legat de propunerea de prim-ministru a PSD-ALDE, după ce și-a sunat „finii tătari”. Conform lui Băsescu, aceștia i-au spus că Shhaideh are o „reputație impecabilă”. Din acest motiv, spune fostul șef de stat, ea nu ar trebui să accepte nominalizarea, pentru a nu intra într-un joc politic care nu îi aparține.

Citește și:

Băsescu: Nu fiți parte a unui joc politic care nu va aparține

Pentru Doamna Sevil Shhaideh

Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă, până astăzi, v-aş fi întîlnit pe stradă, n-aş fi ştiut cine sunteţi.

Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră, am sunat la Constanţa. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşul dar şi unii, şi alţii, ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră. Aveţi o reputaţie impecabilă.

De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine, a scris Băsescu pe Facebook.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top