Connect with us
Codrin Ștefănescu, despre eșecul de la Referendum: „Şi-au bătut joc de familia română, de Biserică, de democraţie”

Politic

Codrin Ștefănescu, despre eșecul de la Referendum: „Şi-au bătut joc de familia română, de Biserică, de democraţie”

PSD acuză campania de boicot după eșecul referendumului și spune că cele 4 milioane de voturi reprezintă un ”număr gigant”.

Declarațiile făcute de Codrin Ștefănescu, secretar adjunct al PSD:

„Spunea domnul Ludovic Orban că respectă votul românilor, care îl boicotează. Este halucinant. Aceste declaraţii mă pun pe gânduri. Nu cred că merităm astfel de opoziţie.

Spune că a fost un vot de blam pentru Dragnea. Nu a fost un vot politic. A fost pur şi simplu o acţiune în urma unei scrisori susţinute de 3 milioane de români.

Citește și: Comunitatea LGBT, primele reacții după rezultatul referendumului: „Statul român are obligația de a legaliza DE URGENȚĂ parteneriatele civile”

Sunt nişte aberaţii care s-au auzit în această perioadă, PNL, USR, PMP, Iohannis au promovat-o. De boicot, de dezinformare, de a transmite mesaje oribile, într-un moment în care românii au venit în mod gigant la vot. 4 milioane este o cifră.

Dacă vorbim despre boicotul opoziţiei, putem spune că acţiunea nu că nu le-a ieşit, dar are un efect advers.

Să nu ieşi ca preşedinte să spui că vei veni la vot, s-a comportat ca preşedintele unei alte țări. Să mergi la vot în ultimele minute, în sictir şi în scârbă.

Citește și: Robert Negoiță, primarul sectorului 3, atac la Liviu Dragnea după referendum: „Un lider este acela…”

Uitaţi-vă ce cozi au fost în diaspora.

Este halucinant cum s-au comportat în secţiile de vot. Boicotul a avut loc inclusiv acolo. Au făcut tot ce e omeneşte pentru a boicota un demers civic normal. Nu poţi să te comporţi aşa să spui că eşti creştin.

Noi suntem un partid foarte puternic. Când ne punem motoarele în funcțiune, chiar sunt motoare. Suntem un partid iubit de români, cu suport popular mare și chiar am fi avut nevoie de o opoziție constructivă. (…) Nu a fost un referendum politic, nu a fost politc asumat. Şi-au bătut joc de familia română, de Biserică, de democraţie. Dacă ei cred că vor convinge cu astfel de mesaje poporul român, atunci se înşeală. O să se dea rezultate. Cred că va un procent copleşitor pentru da, ceea ce e un mesaj important pentru întreaga lume. Eu cred că e eşecul românilor în general”, a mai spus Codrin Ştefănescu.

Este eşecul românilor şi al României.”

3 Comments

3 Comments

  1. Ionela

    2018-10-08T16:48:45+03:00 at 16:48

    De ce afirmi Ștefănescu le că românii sunt alături de p.s.d, eu am votat , dar nu iubesc nici guvernul, nici partidul penalilor, nu te mai erija în numele românilor, ingimfatule nesuferit !

  2. Victor

    2018-10-08T12:40:56+03:00 at 12:40

    Cine dreacu va iubeste..sau mai bine cati? Ati castigat prin neprezentarea la vot …mare greseala..pe care o platim cu totii de 2 ani !!

  3. tania

    2018-10-08T12:39:17+03:00 at 12:39

    Cu cât vă agitați mai mult…cu atât ne convingeți că oftica voastră are mare legătură cu referendumul….si ne satisface că mesajul nostru a fost transmis…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top